Samsung para karti nerelerde kullanilir?

Samsung para karti nerelerde kullanilir?

İçindekiler

Samsung para kartı nerelerde kullanılır?

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji, Teknosa, Messe, Vatan Bilgisayar, Mediamarkt mağaza içi satışları) 02.02.2022 – 17.03.2022 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar (‘Ürün/ …

Samsung PeP Kart nasıl kullanılır?

PeP hesabınıza banka hesabınızdan, kredi/banka kartınızdan 200 TL para yükleme işlemi yapın, PeP Kart’ınız ile kampanya kapsamında belirtilen MCC’li iş yerlerinde harcayın. 25 TL hediyemiz olsun! Kampanya 15.09.2021 – 30.06.2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Samsung hediye çeki nerede kullanılır?

Samsung Online Mağaza Samsung Galaxy Hediye Çeki Kampanyası Koşulları Kampanya 25 Ekim-1 Kasım 2021 tarihleri arasında, sadece shop.samsung.com/tr’de (“Samsung Online Mağaza”) tüm Mobil ve Aksesuar kategorisindeki seçili ürünlerin alımında geçerlidir.

Samsung Migros hediye çeki nasıl kullanılır?

Migros Alışveriş Çeki Kullanım Koşulları: Çeklerin kullanım süresi, 31/12/2021 tarihine kadardır. 200 TL değerindeki dijital kodlar Migros Sanal Market’te (www.migros.com.tr), tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Migros alışveriş çekleri tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz.

iWallet nerelerde kullanılır?

iWallet iPrize kartı A101, Migros, Carrefour’un yanı sıra Teknosa, Boyner, Koton, Mavi, Flo, Kiğılı, Hatemoğlu, DsDamat, Damat Tween, Ekol, Sitare, Setrms, İpekyol, Twist, Journey, Ayakkabı Dünyası, Etichet Sport, So Chic gibi bir çok markada ve aşağıdaki e-ticaret sitelerinde harcayabilirsiniz.

PeP kart nerede kullanılır?

PeP Visa kart tüm dünyada geçerli, yurt dışındaki alışveriş ve ATM’lerde kur avantajları, ücretsiz ATM fırsatları sağlayan, yurt içinde ise PeP döviz hesaplarınızdan işlem yapabileceğiz, temassız özelliği olan chip’li karttır.

Migros hediye çeki nasıl kullanılır?

Migros alışveriş çekin için istekte bulunduktan sonra 10 iş günü içerisinde 16 haneli kullanıma hazır kod hesabına tanımlanacak. Bu kodu Akçe kullanımı yaptığın sayfada görebilirsin. Aldığın kodu bütün Sanal Market ve Cash&Carry hariç olmak üzere tüm Migros mağazalarında kullanabilirsin.

iWallet A101 de nasıl kullanılır?

iWallet Market Kart Nasıl Kullanılır?

iWallet karta nakit bakiye yüklenir. Mobil uygulamadan market seçilir. Dijital Market Kart Harcama Kodu oluşturulur. Kod cep numarasına SMS olarak gönderilir. Seçilen markette güvenli bir şekilde harcanır. iWallet kimlere verilir?

iWallet kimlere göre?

Personel özlük hakkı ve maaş dışı ödenek veren firmalar. Bayi ve müşteri ödüllendirmesi yapanlar. Sosyal yardım hizmeti verenler. Bireysel harcamalarda kazanmak isteyenler.

Okunma: 379