IFS Programi Nedir?

IFS Programi Nedir?

Katkı IFS Programi Nedir? by Admin Temmuz 28, 2020

İçindekiler

IFS Programı Nedir?

IFS Applications, farklı bir kurumsal kaynak planlama (ERP) yazılımıdır. Bazı ERP setleri gibi karmaşık ve katı değildir. Aksine kurumsal çevikliği maksimuma çıkarmak adına teknoloji ve iş dünyasındaki değişiklilere hızla uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

IFS kimin?

Industrial and Financial Systems (IFS), entegre kurumsal iş uygulamaları alanında faaliyet gösteren uluslararası bir yazılım firmasıdır. 1983 yılında kurulan firma bugün 50 yi aşkın ülkede 1.000.000 dan fazla kullanıcısı ile Dünya’nın lider kurumsal iş uygulama yazılım firmalarından biri olarak kabul edilmektedir.

IFS denetimi nedir?

IFS Food standardı, GFSI (Global Food Safety Initiative – Global Gıda Güvenliği Girişimi) tarafından tanınan ve kabul görmüş ve gıda üreticilerinin denetlenmesi için oluşturulmuş bir standarttır. En önemli odak noktası, üretilen ürünün ve üretim prosesinin kalitesi ve gıda güvenliği ile yasallığının sağlanmasıdır.

IFS standartları nelerdir?

IFS Standartları, yiyecek, ürün ve hizmet sektörlerine hitap eden standartlardır. IFS Standartları, firmaların ürün üretimi sırasında, sürekli olarak süreç iyileştirmeleri üzerinde çalışarak müşteri spesifikasyonlarına uygun bir hizmet sunmasını sağlarlar.

IFS nedir nasıl kullanılır?

IFS Bütçe Yönetimi™, IFS Uygulamalarında planlama, bütçeleme ve iş akışını yönetmek için güçlü bir araçtır. Kurumsal stratejinizi şirket genelinde sürücülerle ve bütçeleme sürecine ilişkin varsayımlarla belirlemek, puan kartı ve bütçe şablonları için hedef belirleme amacıyla kullanılabilir.

IFS standardını kimler uygulayabilir?

IFS Food belgelendirme firmaları, perakendeciler, gıda sanayisi ve gıda hizmet firmaları verimli ve tam katılımı ile geliştirilmiştir. » IFS Gıda Standardı, gıda emniyeti, aşamaları ve mamullerin verimli ile alakalı gıda üreticileri incelemek için kullanılır.

IFS BRC ne demek?

BRC standardı, bu şekilde güvenlik ve gıda kalitesi sağlamaya yönelik standartlardır. IFS standardı (International Food Standard) ise aynı şekilde gıda güvenliği ve kalitesini sağlamak amacı ile Alman süpermarket zincirleri birliği tarafından hazırlanmıştır.

IFS açılımı nedir?

ifs nedir ifs International Food Standard Belgesi. Uluslararası Gıda Standardı (International Food Standard ) olarak ifade edilen bu standart 2000 yılında, gıda güvenliğinin, Ticaret Odası CIES – The Global Food Business Forum- tarafından iyileştirilmesi sonucu ortaya çıkmıştır.

Hangi ERP programı?

ERP Programları Listesi

DİA. ERP programları listemizin ilk sırasında tamamen yerli üretim olan DİA Yazılım yer almaktadır. SAP. SAP yazılımı da Türkiye’de kullanılan en iyi ERP programları arasında yer almaktadır. CANİAS. WORKCUBE. IFS. UYUMSOFT. LOGO. MİKRO. BRC belgesi ne demek?

BRC Belgesi (British Retail Consortium Standard); İngiltere perakende ticaretini temsil eden bir örgütün adı ve İngiliz perakendecilerin oluşturmuş olduğu bir standarttır. Bu standart; herhangi bir gıda imalatçısı ve gıda ile bileşen ambalaj imalatçıları tarafından kullanılmaktadır.

Okunma: 344