E-posta neden gelmiyor?

E-posta neden gelmiyor?

İçindekiler

E-posta neden gelmiyor?

Önemsiz postalara gelmiş olabilir, Bizzat kendi adersiniz diğer e-posta sunucularına yönledirme yapılmış olabilir ( gmail,hotmail,yahoo v.b. ), E-posta adresiniz karşı taraftan ( gönderici kişi ) yanlış yazmış veya eksik yazmış olabilir, E-posta adresinizi yanlış yazmış olabilir.

E postaya neden mesaj gelmiyor iPhone?

E-Posta Alma ve Bildirim ayarlarını kontrol edin Bu ayarları düzenlemek için: Ayarlar > Mail’e gidin, ardından Hesaplar’a dokunun. Yeni Verileri Al’a dokunun. Otomatik Olarak veya Elle gibi bir ayar seçin ya da Mail uygulamasının veri alma sıklığını belirleyin.

iPhone Mail nereye gelir?

iOS 10.2 veya önceki bir sürümünü kullanıyorsanız: Ayarlar > iCloud öğesine gidin. Gelişmiş menüsünde Mail’e dokunun. iCloud Hesap Bilgileri bölümünde e-posta adresinize dokunun.

E-posta neden geç geliyor?

E-postanın gönderilmesi çok uzun sürüyor Kablosuz ağ veya mobil veri bağlantınızın olduğundan emin olun. Bağlantınız yavaşsa e-postanızın gönderilmesi uzun sürebilir. E-postayı Apple Mail veya Outlook gibi bir e-posta istemcisinden gönderdiyseniz, mail.google.com veya Gmail uygulamasından göndermeyi deneyin.

G maile neden mesaj gelmiyor?

Mail almama durumunda birden fazla sebep olabilir. Gmail uzantılı bir mail adresi kullanıyorsanız, büyük ihtimalle Google Hesabınızın depolama alanı dolmuştur ve bundan dolayı yükseltme yapmanız ya da temizlik yaparak yer açmanız gerekir.

E-posta sunucu hatası nasıl düzeltilir iPhone?

İphone email ayarlarında kurumsal posta kullanıyorsanız, gelen posta ve giden posta sunucuları SSL hatası verebilir. Bu iPhone ekranına “Sunucu Kimliği Doğrulanamıyor” olarak gözükür ve altında da “Ayrıntılar” ve “Vazgeç” butonları olur. Bu hatayı çözmek için gelen (POP veya IMAP) SSL ve SMTP SSL kapalı olmalıdır.

Apple e-posta adresi nedir?

Apple Kimliği e-posta adresi Apple Kimliği oluşturduğunuzda bir e-posta adresi girersiniz. Bu e-posta adresi, sizin Apple Kimliğiniz ve Apple Music ile iCloud gibi Apple hizmetlerine giriş yapmak için kullanacağınız kullanıcı adınızdır. Aynı zamanda hesabınızın irtibat e-posta adresidir.

iPhone Mail gönderme nasıl yapılır?

E-posta yazma ve gönderme

iCloud.com’da Mail’de, pencerenin sağ üst köşesinde. Adres alanına bir veya daha fazla ad veya e-posta adresi yazın. Bilgi ve Gizli adres alanlarını dahil etmek ya da gönderici olarak farklı bir adres seçmek için Bilgi/Gizli ya da Kimden’i tıklayın. Konunuzu ve iletinizi yazın.

Okunma: 319