E-pin kodu ne ise yarar

E-pin kodu ne ise yarar

Trend olan E-pin kodu ne ise yarar? by Admin Haziran 12, 2020

İçindekiler

E-pin kodu ne işe yarar?

Epin, özellikle online oyun firmaları tarafından tercih edilen bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir oyunsever olarak e-pin satın aldığınızda, ilgili oyun içerisinde oyun kredisine sahip olursunuz. Bu oyun parası (kredisi), oyun içerisinde kullanılan para birimidir.

E-pin kodu kaç haneli?

E-Pin Electronic Personal Identification Number kavramının kısaltması olup dünya genelinde kabul görmüş bir ödeme sistemidir. E-pin kodları harf ve sayılardan oluşmaktadır. Bu kodlar 2 veya 3 haneli olabileceği gibi 25-30 haneden de oluşabilir.

Epin nasıl girilir?

“Oyuncu No doğrulama” alanına oyundaki Karakter ID’nizi girip “TAMAM” butonuna tıklayarak giriş yapın. Bu alanda oyun içi kullanıcı adınızın görünmesini bekleyin. EPIN başlıklı “Lütfen e-pin kodunu gir” yazan alana, Perdigital.com’dan satın aldığınız PUBG Mobile UC kodunu girin ve “OK” butonuna tıklayın.

Free Fire e-pin nasıl kullanilir?

Free Fire oyununa kayıt olduğunuz mail ve şifre ile oyun hesabınıza giriş yapın. Eşya Kodu Talebi alanına 12 haneli promo kodunuzu girin. Onayla butonuna tıklayın.

E pin kodu nereden alınır?

E-pinlere kolay ve güvenli bir şekilde ininal Mobil Uygulama ile sahip olabilirsin. ininal Mobil Uygulaması arayüzünde yer alan “Ödeme Yap” sekmesindeki “Oyun Kodu” seçeneğine tıklayarak platform ve oyunlara ait e-pinlere anında ulaşabilirsin.

Free Fire hediye kodu nereye yazılır?

1. adım: https://reward.ff.garena.com/tr adresine gidin ve Free Fire oyununa kayıt olduğunuz yöntem ile oyun hesabınıza giriş yapın. Önemli not: Lütfen kendi oyun hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun! Giriş yaptıktan sonra, “Eşya Kodu Talebi” ekranında oyun içi adınız (nick’iniz) görünecektir.

Free Fire 1 Elmas nasıl yüklenir?

https://www.gamesatis.com/free-fire adresine gidin.

Almak istediğiniz miktarda Elmas’a Satın Al deyin. Oyuncu ID’nizi girin. Ödeme yaptıktan sonra Elmas hesabınıza yüklenecektir.

Okunma: 344