ZARA hangi kredi kartlarina taksit yapiyor?

ZARA hangi kredi kartlarina taksit yapiyor?

Katkı ZARA hangi kredi kartlarina taksit yapiyor? by Admin Ağustos 20, 2020

İçindekiler

ZARA hangi kredi kartlarına taksit yapıyor?

Kampanya Detayları: 1- Kampanyamıza Ziraat Maximum Kartlar da dahildir. 2- Kampanyamız kapsamında azami vade 9 taksit olabilir. 3- İlave taksit kampanyası sadece Maximum Kartlar ile Maximum özellikli POS cihazlarından yapılacak 100 TL ve üzeri 2-6 taksit arası taksitli alışverişleriniz için geçerli olacaktır.

ZARA ödeme nasıl yapılır?

Ödeme yöntemleri

Visa. Mastercard. American Express. ZARA in Card nedir?

Kart; sadece Türkiye’de geçerli olup, Kart hamili tarafından tüm ZARA mağazalarında ya da www.zara.com üzerinden satışa sunulan ürünleri satın almak için kullanılabilir. 3. Kart bedeli, ZARA mağazalarında ya da www.zara.com internet sitesinde kabul edilen herhangi bir ödeme yöntemi ile ödenebilir.

ZARA kart nasıl alınır?

İki yöntem vardır: E-posta ile gönderilen sanal kart E-Kart ve posta ile gönderilen fiziksel kart Hediye Kartı. Her ikisi de mağazada veya Zara.com’da kullanılabilir.

Ininal Kart Zara da geçerli mi?

MCC kodları altında yer alan mağazalardan yapılan alışverişlerde faydalanılabilir. Örnek mağazalar: H&M, LCWaikiki, Bershka, Pull Bear, Defacto, Stradivarius, Addax, Mavi Jeans, Penti, Koton, US POLOASSN, Kaft, Boyner, Gap, Mudo, Zara, Mango, Oysho.

H&M kaç taksit?

3 TAKSİT İLE ÖDEME Üç taksitli ödemeleri Bonus, Maximum, World, Axess, Advantage cards, ve HSBC kredi kartlarından, Visa, MasterCard veya Troy logoları olması durumunda kabul ediyoruz. Kart ödemesi kabul edilirse, siparişiniz e-posta aracılığıyla onaylanır onaylanmaz H&M miktarı bloke edecektir.

ZARA hediye kartı süresi ne kadar?

Türkiye’deki tüm Zara mağazalarında ve Zara.com’da geçerlidir. Hediye Kartı, gönderinin onay e-postası tarihinden itibaren üç yıl geçerlidir.

ZARA Hediye Kartı cvv nedir?

CVV nedir? CVV her kredi kartı için özel ve tek olan 3 veya 4 rakamlı bir sayıdır ve fiziki olarak sadece kartın üzerinde yer alır.

ZARA iade kartı nasıl kullanılır?

Kart için ödenen bedel, kartı satın almak için kullanılan ödeme yönteminin aynısı kullanılarak iade edilecektir. Söz konusu iade için, orijinal satış fişi ya da iade belgesi ve uygun olduğu hallerde ödeme kartı ve ödeme makbuzu ibraz edilecektir.

ZARA Hediye Kartı süresi ne kadar?

ZARA yeni üye indirimi var mı?

Zara üyesi olmak için işte size bir neden daha! Siteye yeni üye olanlar ilk alışverişte kullanılmak üzere %5 indirim kuponu kazanıyor!

Addaxta kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır. Siparişlerinizi kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Koton kapıda ödeme var mı?

Sitemizden alışveriş yaparken kredi kartı ve anlaşmalı bankalara ait ATM/Debit kartı yada Kapıda Ödeme aracılığıyla ödeme yapabilirsiniz.

Okunma: 380