TV Plus kumandasiz nasil acilir?

TV Plus kumandasiz nasil acilir?

İçindekiler

TV Plus kumandasız nasıl açılır?

Eğer uzaktan kumandanız cihazınıza herhangi bir komut veremiyorsa TV+ Ready cihazınızın üzerinde bulunan Reset (sıfırlama) deliğine uygun boyutlarda bir sim kart iğnesi veya ataç sokarak tekrardan uzaktan kumandanız ile eşleştirebilirsiniz.

Uydu kumandası neden çalışmaz?

Uzaktan kumanda pil temasının iyi olmamasından veya statik elektrikten dolayı doğru şekilde çalışmazsa uzaktan kumanda sıfırlanarak problem çözülebilir. Uzaktan kumandanın pillerini çıkarın. Uzaktan kumanda üzerindeki güç düğmesini üç saniye boyunca basılı tutun. Uzaktan kumandaya yeni pilleri takın.

Televizyon kumandası kaç para?

Uzaktan Kumanda Sıkça Sorulan Sorular %9 indirimle Techstorm G10BTS Bluetooth Air Mouse Uzaktan Kumanda 143 TL’ye, %5 indirimle Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box İçin Uzaktan kumanda Uzaktan Kumanda 190 TL’ye,  indirimle VESTEL TV KUMANDASI Uzaktan Kumanda 29 TL’ye sahip olabilirsiniz.

TV+ kumanda eşleştirme nasıl yapılır?

Televizyonunuz açıkken kumanda üzerindeki kırmızı ve mavi tuşların ikisine birden basılı tutunuz. TV+ tuşu iki kere yanıp sönene kadar bekleyiniz. Kumandanızı televizyonunuza doğru tutarak, Kolay kurulum listesinde televizyonunuzun markası için belirtilen tuşa televizyonunuz kapanıncaya kadar basılı tutunuz.

Turkcell TV Plus neden açılmıyor?

TV+ çalışmıyor, giriş yapamıyorum, kiminle iletişime geçmeliyim? Turkcell Çağrı Merkezini (532) ya da Turkcell Superonline (0850 222 0 222) müşteri hizmetlerini arayarak teknik destek alabilirsiniz.

Uydu akıllı kumanda nasıl ayarlanır?

2 saniye boyunca CODE tuşuna parmağınızı basılı tutun. Kırmızı renkli ışık yanık kalana kadar. Rakam tuşlarını ile 1111 tuşladıktan sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başlayacaktır. Akıllı kumandayı hangi cihazı ayarlamak istiyorsanız ona doğru tutun.

Turkcell TV Plus kumanda televizyona nasıl bağlanır?

TV+ YouTube nasıl açılır?

Telefon veya tabletinizde YouTube uygulamasını açın. Profil resminize dokunun ve Ayarlar’ı seçin. TV’de izle’ye dokunun. TV Kodu gir’e dokunun ve TV’nizde mavi renkte gösterilen kodu girin.

Turkcell TV Plus nasıl resetlenir?

Not

HOME düğmesine basın, ardından [Ayarlar] — [Cihaz Tercihleri] — [Sıfırla] — [Fabrika verilerine sıfırla] öğesini seçin. [Her şeyi sil] öğesini seçin. TV’nizde bir PIN kodu ayarladıysanız, [Her şeyi sil] öğesini seçtiğinizde bu kodu girmeniz istenir.

Okunma: 318