Sakarya Agora AVM Hangi magazalar var?

Sakarya Agora AVM Hangi magazalar var?

İçindekiler

Sakarya Agora AVM Hangi mağazalar var?

ALTINYILDIZ SAKARYA AGORA AVM.

AVVA, SAKARYA AGORA AVM. AYAKKABI DÜNYASI, SAKARYA AGORA AVM. BAG STORE, SAKARYA AGORA AVM. BAMBİ AYAKKABI , SAKARYA AGORA AVM. BEYMEN CLUB , SAKARYA AGORA AVM. BOYNER, SAKARYA AGORA AVM. COLINS, SAKARYA AGORA AVM. Agora İzmir hangi markalar var?

ACCESSORIZE.

ADİDAS AGORA AVM. ADİDAS KİDS. AFRODİD PARFÜM. ALTINBAŞ MAĞAZASI İZMİR AGORA AVM. ARÇELİK AGORA AVM. ARİFOĞLU. ATASAY KUYUMCULUK.

Antalya Agora AVM Hangi mağazalar var?

Giyim Mağazaları

Boyner. Avva. Elle. Jimmy Key. Little Big. Love My Body. Vakkorama. GS Store.

İzmir Agora AVM ne zaman açıldı?

14 Mart 2003 tarihinde hizmete giren Agora Alışveriş Merkezi; adını Antik Çağ’daki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen `AGORA` dan almıştır. 2003 yılındaki açılışından bu yana müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin öncüsü olan alışveriş merkezi, İzmir bölgesinde moda ve eğlence anlayışının en dinamik ve …

Serdivan AVM de hangi markalar var?

U. S. Polo Assn. Giyim mağazası

Karaca. Giyim mağazası H&M. Giyim mağazası Herry Serdivan Avm. Giyim mağazası Beymen Clup. Giyim mağazası Ramsey. Giyim mağazası D’S Damat. Giyim mağazası LC Waikiki. Giyim mağazası Agora neresi?

Agora Antik Kenti Tarihi İzmir’de bulunan Agora Antik Kenti M.Ö. 4. yüzyılda Smyrna isimli Antik kentin taşınmış olduğu Pagos’un kuzey tarafında bulunur. Etrafında çeşitli kamu binaları da bulunmaktadır.

İzmir agorada neler var?

Ayrıca Tanrı Hermes, Dionysos, Eros ve Herakles heykellerinin yanı sıra; birçok erkek, kadın, hayvan heykeli, kabartma, figürin, mermer, kemik, cam, maden ve pişmiş toprak eser çıkarıldı. Antik kentin yazıtları da 178 depreminde kente yardım edenler hakkında bilgiler verir.

Agora da Nike var mı?

Nike Mağaza| Agora avm uckuyular mithatpasa cad. no.4850, İzmir.

Agora Antalya AVM ne zaman açıldı?

Agora AVM aynı zamanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini de taşıyor. Bin metrekarelik eğlence merkezi, 8 sinema salonu, 800 metrekarelik özel dizayn bowling salonu bulunuyor. Keyifli zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez mekanı haline gelecek Agora AVM’nin açılışı 18 Kasım’da yapıldı.

Serdivan AVM kaç dükkan var?

Haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatlerinde açık olan Serdivan Alışveriş Merkezi’nde güvenilir, rahat, keyifli bir alışveriş ortamı.Serdivan Alışveriş Merkezi, 31.160 metrekarelik kiralanabilir alanı, 90 mağazası, bin araçlık açık otoparkı ile ziyaretçilere rahat bir alışveriş ortamı sunuyor.

Pull and Bear nerede var?

Pull&Bear AVM Mağazaları

Akasya Acıbadem Avm 2. Kat 0216 510 40 00 Capacity Avm 1. Kat 0212 560 57 37 Cevahir İstanbul Avm /Shopping Mall 4. Kat 0212 380 05 39 Emaar Avm /Shopping Mall 3. Kat 0216 604 57 21 Espark Avm 1. Kat 0222 333 08 78

Okunma: 344