Ne kadar pahali bir buz pateni pisti var?

Ne kadar pahali bir buz pateni pisti var?

Nesne Ne kadar pahali bir buz pateni pisti var? by Admin Mayıs 8, 2020 Ne kadar pahalı bir buz pateni pisti var?

Burada 40 dakikalık bir buz pateni keyfi maliyeti sadece 40 TL, ailenizle bu keyfi yaşamak istiyorsanız indirimli paket avantajı da bulunuyor. Yenibosna Airport Outlet Avm’nin içerisinde faaliyet gösteren buz pateni pisti, civardaki çocuklar ve yetişkinler tarafından en çok tercih edilen eğlence alanlarından.

Hangi şehirde en iyi buz pisti var?

Siz de buz pateni sevenlerden ya da buz pateni kaymayı öğrenmek isteyenlerdenseniz İstanbul’daki en iyi buz pistleri yazımızdan kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Henüz daha taze olan 1000m²’lik buz pisti Uniq İstanbul ve Vega Ice işbirliğiyle açıldı.

Hangi haftalar buz pistlerini ziyaret edebiliriz?

İstanbul’daki en büyük buz pistlerinden biri olan Icessporto’da minikler için figür yarışmaları ve buz hokeyi turnuvaları da yapılıyor. Pist Salı ve Perşembe günleri 21:00’a kadar diğer günler ise 22:00’a kadar faaliyette. Bir de söylemeden geçmeyelim dedik mekanın içinde paten sonrası soluklanabileceğiniz Iced Box isimli çok şirin bir kafe var.

Hangi haftalar buz pateni dersi alabiliyorsunuz?

Burada çocuklarınızın buz pateni dersi almasını sağlayabilir ve buz hokeyi takımına girmesine yardımcı olabilirsiniz. Özel eğitim alabileceğiniz Airport İstanbul’un hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı eğitim programı var. Mekan hergün saat 10:00’da açılıp 22:00’a kadar hizmet veriyor.

Buzluk buz pisti yeni başlayanlar için ideal bir tesisdir?

İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Buzluk Buz pisti yeni başlayanlar için ideal bir tesis. Yeni Sahra’da bulunan Optimum alışveriş merkezinin içinde bulunmaktadır. Burada ders almanız da mümkündür. Tek bir pist bulunmaktadır. Pist alışveriş merkezinin içindedir ve izole edilmiş değildir. Ders alarak burada öğrenmeye başlayabilirsiniz.



Okunma: 344