Psikologa giden polis olabilir mi?

Psikologa giden polis olabilir mi?

Nesne Psikologa giden polis olabilir mi?

İçindekiler

Psikoloğa giden polis olabilir mi?

Polislik için son 2 yıl içinde psikolog randevunuz ya da ilaç kullanmamanız gerekiyor.

Psikiyatri geçmişi olan polis olabilir mi?

Hastalık Branşlarının Sınıflandırılmasındaki E dilimi sağlık şartlarını taşıyanlar ile psikiyatrik rahatsızlık nedeniyle eğitim-öğretim kurumlarından ilişiği kesilenler Emniyet Teşkilatında Devlet memurluğuna atanamazlar.

Bipolar bozukluk hastası polis olabilir mi?

S9: Bipolar bozukluk tedavisi gören kişiler istediği her mesleği seçebilir mi, devlet memuru olabilir mi? C9: Bipolar hastalar mevzuat gereği polis, subay, pilot, kaptan vs. mesleklerini yapamazlar.

Tek testis olan polis olmaya engel mi?

1) İki taraflı testis veya overin yokluğu veya yok hükmünde olması öğrenciliğe engeldir. Açıklama: Tek testis veya tek over yokluğu, diğeri sağlam olmak ve hormonal bir bozukluğa neden olmamak şartıyla sağlam kabul edilir.

Psikoloğa gitmek memurluğa engel mi?

herhangi bir sorun olmaz. kadrolara girişte sağlık raporu alınırken pskiyatri bölümünden de rapor alınıyor. hali hazırda memuriyete engel bir rahatsızlık yoksa, ki onda da bağımlılık ve kendine zarar verme eğilimi temelli bir muayene oluyor, sorun olmaz.

Antidepresan kullanmak atanmaya engel mi?

657 sayılı Kanunun 48. maddesine göre akıl hastalığı olarak ifade edilen psikolojik rahatsızlıklar engelli statüsünde personel alımlarında bir sorun oluşturmamaktadır.

Geçirilmiş anksiyete bozukluğu subay olmaya engel mi?

Merhaba, Sadece psikiyatrik ilaç kullanmış olmanız polis veya subay olmanıza engel değil.

Bipolar uzman çavuş olabilir mi?

(I) Psikotik ve Bipolar bozukluklar bulunmamalıdır. (II) Mental Retardasyon bulunmamalıdır.

Tek testis subay olmaya engel mi?

Malesef’ki tek testis yokluğu askerlikte erteleme veya muafiyet kesinlikle alamaz.

Yumurtalık kisti polis olmaya engel mi?

Kendiliğinden düşürülen (cerrahi müdahale olmaksızın) böbrek taşları ve tek başına rahim yokluğu polis olmaya engel teşkil etmeyecek. Omurga eğriliği 0 ila 10 derece olanlar polis olabilecek, basit yumurtalık ve böbrek kistleri polisliğe engel olmayacak.

Psikoz hastası devlet memuru olabilir mi?

Şizofreni hastaları mevzuat gereği pilot, kaptan, subay, polis vb. olamıyor. Ancak memurluk için genel bir yasak söz konusu değil, çalışacağı işe bağlı olmak koşuluyla bu konuda bir yasak yok.

Okunma: 343