Ekim ayinda balayi icin nereye gidilir

Ekim ayinda balayi icin nereye gidilir

Nesne Ekim ayinda balayi icin nereye gidilir? by Admin Eylül 27, 2020 Ekim ayında balayı için nereye gidilir?

Ekim Ayı Yurt İçi Balayı Rotaları

1.Kapadokya’da Balayı 2.Seferihisar’da Balayı 3.Ölüdeniz’de Balayı 4.Amasra’da Balayı 5.Bozcaada’da Balayı 1.Paris’te Balayı 2.Uzak Doğu’da Balayı 3.İspanya’da Balayı

Balayına hangi şehre gidilir?

Türkiye’de Balayına Gidilecek En İyi 10 Yer

Assos. Sakin ve güzel bir tatil beldesi arayanlar için Assos en ideal yerlerden biridir. Göcek. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Göcek, doğa ile iç içe bir balayı geçirmek isteyenler için iyi seçeneklerden biri. 3. Olimpos. Abant. Kapadokya. Çeşme. 7. Ağva. 8. Bodrum. Baharda balayına nereye gidilir?

Sizler için ilkbaharda gidilmesi gereken 7 yeri araştırdık.

Datça: Türkiye’nin batısındaki en uç noktalarından biri Datça, ilkbaharı yeşeren doğası, papatya, gelincik tarlalarıyla karşılar. Kapadokya: Kapadokya, bahar deyince ilk akla gelen yerlerden biridir. Cunda: Eskişehir: Mardin: Polonezköy: Çeşme:

Kasım ayında Türkiyede balayına nereye gidilir?

İşte karşınızda Kasım ayında gidilebilecek en romantik balayı şehirleri!

6Nevşehir-Kapadokya. Türkiye’nin dünyaca tanınmasında önemli rol oynayan Kapadokya tüm yıl olduğu gibi Kasım ayında da çok romantik bir atmosfer sunuyor yeni evli çiftlere. 5Muğla-Bodrum. 4Çanakkale-Gökçeada. 3Mardin. 2Muğla-Datça. 1Kıbrıs. Balayı için nereye gidilmeli?

Türkiye’nin Az Bilinen Balayı Yerleri

1 – Adatepe. Balayında bile doğadan vazgeçemeyenler için harika bir rota. 2 – Assos. Virajlı ve dar Assos Yolu’nun hemen ardında bekleyen bir cennet burası. 3 – Çukurbağ Yarımadası 4 – Side. 5 – Kalem Adası 6 – Fethiye Hisarönü 7 – Gümbet. 8 – Kapadokya.

Okunma: 383