PayPal hangi ulkelerde kullaniliyor

PayPal hangi ulkelerde kullaniliyor

İçindekiler

PayPal hangi ulkelerde kullaniliyor?

PayPal; Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yerel web siteleri bulundurarak, bu ülkelerde sorunsuz çalışır. PayPal ile Amerikan doları ve Japon yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapılabilir.

PayPal yaş sınırı kaç?

PayPal Hizmetlerini kullanmaya uygun olmanız için bağlı olduğunuz yargı bölgesindeki reşit olma yaşına bağlı olarak 18 yaş ve üzeri olmanız ve Dünya Genelinde PayPal sayfasında listelenen ülkelerden birinde ikamet etmeniz gerekir.

Azerbaycanda PayPal var mı?

Bildiğimiz gibi kardeş ülke bir Azerbaycan ülkemiz var ve orada Paypal yasaklı değil.

PayPal Türkiye’de yasak mı?

Türkiye’deki satıcılarımız, Türkiye’deki veya başka ülkelerdeki alıcılardan Türkiye’deki hesaplarına ödeme alamazlar. Türkiye’de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye’deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.

PayPal ile alışveriş güvenli mi?

Paypal tüm dünyada aktif bir şekilde kullanılan güvenli ödeme sistemidir. Bu sistemle birlikte eposta ve kredi kartıyla kolayca ödeme yapılabiliyor. Online alışveriş yapılacağı zaman kredi kartı numarası kullanılmadan sadece e-posta ile harcama yapmak mümkün oluyor.

Ininal +18 mi?

ininal Plus Hesap sahibi olmak için T.C vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmak yeterlidir.

PayPal Türkiye yasak mı?

Türkiye’de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye’deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.

PayPal hesabı ücretli mi?

PayPal Üyelik Ücreti Bireysel PayPal hesapları ücretsizdir.

PayPal Türkiye geri geldi mi? PayPal Türkiye geri gelecek mi?

Güvenli alışveriş sistemi olarak bilinen Paypal, tüm dünyada hizmetlerini devam ettirirken Türkiye’de hizmet vermiyor. Bu sebepten dolayı Türkiye içerisinde Paypal hesabı açmak mümkün değildir.

PayPal ne kadar güvenli?

Paypal tüm dünyada aktif bir şekilde kullanılan güvenli ödeme sistemidir. Bu sistemle birlikte eposta ve kredi kartıyla kolayca ödeme yapılabiliyor. Kredi kartı numarası kullanmadan alışveriş yapmak, alıcıları her zaman güven altına alıyor.

Okunma: 378