Parasut Atlas ucretli mi?

Parasut Atlas ucretli mi?

Nesne Parasut Atlas ucretli mi?

İçindekiler

Paraşüt Atlas ücretli mi?

Paraşüt Atlas, Paraşüt’ün mali müşavirler için özel olarak geliştirdiği, ücretsiz veri aktarım, ofis ve mükellef yönetim programıdır.

DST Teknoloji Kimin?

Paraşüt Kurucu Ortağı ve CEO’su Sean Yu konuyla ilgili açıklamasında; “Mikro ve Zirve’nin kendi alanlarındaki tecrübesini Paraşüt’ün dinamizmi ile birleştirerek, KOBİ’lere ön muhasebe ve e-servislerde bütüncül ve benzersiz teknoloji çözümleri sunacağız.

Paraşüt ne kadar satıldı?

Paraşüt üzerinde yaklaşık 30 milyar TL değerinde ticaret gerçekleştirildi. 2016 ve 2017 yıllarında iki yıl üst üste “Türkiye’nin En Başarılı İkinci Startup’ı seçildik. Dünyaca ünlü araştırma şirketi CB Insights’ın “The Finctech 250” listesine Türkiye’den giren iki startup’tan biri olduk.

Paraşüt uygulaması ne kadar?

Paraşüt’ün mobil uygulaması ücretli midir? Paraşüt aboneleri için mobil uygulaması ücretsizdir.

Mikro Yazılım kime satıldı?

Mikro Yazılım’ın çoğunluk hissesi Turkven’e satıldı

Paraşüt kime satıldı?

Paraşüt, Turkven ve Earlybird’ün yatırımcısı olduğu Mikro ve Zirve tarafından satın alındı [Duyum] Bulut tabanlı finansal yönetim uygulaması Paraşüt’ü Turkven ve Earlybird’ün yatırımcısı olduğu Mikro ve Zirve satın aldı.

Paraşütü kim aldı?

Shopside ile e-ticaret alanına yatırım yapan Paraşüt, artık e-ticaret, e-fatura ve ön muhasebe yönetimini bir arada sunacak.

Bizim hesap mı Paraşüt mü?

Bizimhesap genel olarak daha renkli, daha detaylı, kullanıcı arayüzü açısından da göze daha hoş ve modern geliyor arkadaşlar. Paraşüt ise biraz daha sade, daha az özellik, daha az detay barındıran ve küçük işletmeler için yapılmış gibi duran bir program.

Paraşüt ön muhasebe nasıl?

Geleneksel ön muhasebe programlarından farklı olarak Paraşüt web tabanlı (online) bir programdır. Paraşüt’e girdiğiniz finansal verileriniz bulutta saklanır ve düzenli olarak yedeklenir. Bu sayede internet erişiminiz olan her yerden finansal verilerinize ulaşabilirsiniz.

Okunma: 318