Nitromax bonbon nasil kullanilir

Nitromax bonbon nasil kullanilir

İçindekiler

Nitromax bonbon nasıl kullanılır?

Normal şeker gibi emerek tüketebilirsiniz. Nitromax Gold Bonbon Ginseng Bonbonu günlük en fazla bir tane tüketilmelidir….Ginseng Bonbon

Günde 1 adet kullanılmalıdır. Alkol ile kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Tek kullanımlıktır. Güneş ışığından koruyunuz. Ginseng Bon Bon nasıl kullanılır?

Ginseng Bonbon Ginseng ile narın birleşiminden oluşan lezzetiyle size çok farklı bir tat deneyimi de yaşatacaktır. Kullanımı ise oldukça basittir. Normal şeker gibi emerek tüketebilirsiniz. 48 Hours Gold Ginseng Bonbonu günlük en fazla bir tane tüketilmelidir.

48 hours Gold bonbon ne işe yarar?

48 Hours Gold eşsiz bir ginseng ekstraktı olarak; ilişkinizin kalitesini ve süresini artırmaya ve vücut enerjinizi en üst seviyeye çıkarmaya yarar. Bunu enerji veren besinlerin sahip olması gereken tüm özelliklere ve vitaminlere sahip, kafein ile zenginleştirilmiş içeriğine borçludur.

Ginseng bonbons etkisi ne kadar sürer?

Afrodizyak etkileri ile 48 Hours Gold, yatak odasına doğrudan etki edip uzun süreli ereksiyon ve cinsel güç sağlıyor. Bu sayede erken boşalma gibi sorunları olan bireylerin, tekrar sertleşmesi zaman alırken, 48 hours ile bu süre kısalıyor ve partneriniz daha çok mutlu oluyor.

Nitro kapsül nasıl kullanılır?

Nitromax Gold Delay kutu içerisinde 2 adet kapsül vardır. Günlük kullanım için 1 bardak su ile 1 adet önerilir. En etkili performans için 2 saat önceden kullanılması tavsiye edilir.

48 hours shot nasıl kullanılır?

Hafif aç mideyle ilişki öncesi 30-40 Dakika Öncesi alınması öneriliyor , kahve ile tüketebilirsiniz , üzerine 1 yada 2 bardak su içmeniz kana karışmasını daha hızlı sağlayacaktır, Tok mide alırsanız etkisini biraz geç gösterebilir yağlı bir yemekten sonra tüketilmesi etki seviyesini düşürebilir.

48 hours Gold etkisi ne kadar sürer?

Ortalama 30 dakikada etkisini gösterebilen ve 48 saat varlığını hissettirebilen bu mucizevi çikolata sizi ve partnerinizi asla yarı yolda bırakmaz.

Nitro kapsül ne işe yarar?

cinsel istekliliği ve cinsel gücü artırmak, ereksiyon sorununu çözmek üzere üretilip kahve, çikolata ve enerji içeceğine benzer bir içecek şeklinde satılan ürün. antidepresan kullanmaya başladığımdan beri cinsel isteği, ereksiyon gücümü çok büyük oranda azalttığı için bitkisel olduğu iddiası üzerine internetten sipariş …

Okunma: 2365