Neolokal mutfak nedir?

Neolokal mutfak nedir?

Cankurtaranlar Neolokal mutfak nedir? by Admin Mayıs 8, 2020

İçindekiler

Neolokal mutfak nedir?

neolokal ekibi, dürüst yemeği toprak anadan ilham, geleneklerinden örnek alarak tasarlayıp misafirlerine sunmayı amaçlıyor. Bunu yaparken de geleneksel tarifleri ince ayrıntıları ile inceleyerek, tüketilmediği için yok olmaya yüz tutmuş ürünlerle harmanlıyor.

Neolokal sahibi kim?

Neolokal’in kurucusu ve şefi Maksut Aşkar’ı yıllardır tanırım. Beyoğlu’ndaki Sekiz İstanbul Restoranı’na birkaç kez ve değişik saatlerde gittim. Devamlı işinin başında, eğitici, öğretici ve araştırmacı yapısıyla, kendisini hep takdir ettim.

Maksut Aşkar nerede çalışıyor?

Son yıllarda şef ve işletmeci olarak görev aldığı “Sekizİstanbul” adlı restoranın ardından Salt Galata’da açtığı mekanı “Neolokal” ile Türk yemeklerine modern dokunuşlarla kendi sanatsal, minimal ve modern yorumunu kattığı muhteşem lezzetler sunuyor.

Maksut Aşkar ne?

İskenderun doğumlu Maksut Aşkar, turizm ve otelcilik okuduğu 9 sene içinde, profesyonel bir yönetici olmak için mutfak eğitimi de aldı. Okul hayatı boyunca Q Jazz Club, Emporio Armani Cafe gibi işletmelerde çalıştı. Mezun olduğunda ise Nupera adlı çok mekanlı yiyecek içecek işletmesinde yöneticilik yaptı.

Maksut Aşkar eşi kimdir?

Tamar Zeynep AşkarMaksut Aşkar / Eşi (e. 2011)

Neolokal ne zaman açıldı?

maksut aşkar’ın 1 kasım 2014’te salt galata’da açılan mekanı..

Neolokal şefi kim?

Neolokal Restoran Şefi ve aynı zamanda ortağı olan Maksut Aşkar, sadece Kısık Ateş kameralarına konuştu… İskenderun doğumlu olup annesi ve babaannesi sayesinde geleneksel yemekler yapmayı çok küçük yaşlarda öğrenen Aşkar, oldukça sakar bir çocukluk geçirdiğini de söylemeden geçmiyor.

Maksut Neolokal nereli?

1976 İskenderun doğumlu olan Maksut Aşkar, turizm ve otelcilik okuduğu 9 sene içinde, profesyonel bir yönetici olmak için mutfak eğitimi de aldı. Okul hayatı boyunca Q jazz club, emporio armani cafe gibi işletmelerde çalıştı.

Maksut Aşkar evli mi?

Maksut Aşkar kaç yaşında?

46 yaşında (1976)Maksut Aşkar / Yaş

Maksut Aşkar kimdir nerelidir?

1976 İskenderun doğumlu olan Maksut Aşkar, turizm ve otelcilik okuduğu 9 sene içinde, profesyonel bir yönetici olmak için mutfak eğitimi de aldı. Okul hayatı boyunca Q jazz club, emporio armani cafe gibi işletmelerde çalıştı. Mezun olduğunda ise Nupera adlı çok mekanlı yiyecek içecek işletmesinde yöneticilik yaptı.

Maksut Aşkar eşi kim? Maksut kimdir?

Maksut Aşkar, 1976 yılında İskenderun’da dünyaya geldi. Lise ve üniversitede turizm ve otel işletmeciliği okudu. Eğitimi sırasında hem mutfak hem de servis yönetimi eğitimi aldı. Maksut Aşkar öğrenimi sırasında ve sonrasında yiyecek ve içecek sektöründe görev aldı.

Aşçı Maksut nereli?

Maksut sef kac yasinda?

Okunma: 377