Mucize Doktor 2 sezon Hangi bolum?

Mucize Doktor 2 sezon Hangi bolum?

İçindekiler

Mucize Doktor 2 sezon Hangi bölüm?

Dizi 12 Eylül 2019’da FOX’ta yayımlanmaya başladı. Dizinin ikinci sezonun ilk bölümü 17 Eylül 2020’de yayınlandı. 2 sezondan oluşan dizi 27 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 64. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Mucize Doktor kaçıncı bölümde final yaptı?

Mucize Doktor’un 64.bölüm fragman yayınlandı. Mucize Doktor 64.bölüm fragmanında final olacağı belirtildi.

Perşembe günü Mucize Doktor var mı?

Mucize Doktor 61. bölüm tercihleri olan izleyiciler FOX TV’de canlı yayın ekranlara geliyor. Mucize Doktor yeni bölümüyle 61. bölüm olarak FOX TV ekranlarında 6 Mayıs Perşembe gününde seyircisiyle buluşuyor. Mucize Doktor 61. bölümü FOX TV 6 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 20:00’de yeni bölüm olarak yayınlanacak.

Mucize Doktor Yeni Bölüm başlayacak mı?

Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un merakla beklenen dizisi “Mucize Doktor”, 12 Eylül Perşembe saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Mucize doktorlar finali nasıl bitti?

Mucize Doktor’un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Hatta Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

Mucize Doktor sezon finali ne zaman 2021?

MUCİZE DOKTOR FİNAL Mİ YAPIYOR? Dizi 27 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanacak olan 64. bölümü ile final yaparak sona erecektir.

Mucize doktoru nereden izleyebilirim?

FOX | Dizi İzle – Mucize Doktor.

Mucize Doktor bu hafta yeni bölümü var mı?

Fox TV yayın akışına göre perşembe akşamları ekrana gelen dizi aynı gününde yayınlanacak. MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM! Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Mucize Doktor Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak 2021? Doktor neden final yapıyor?

Ama yapım şirketi MF’nin aldıkları 5 reytinge rağmen diziyi sonlandırma nedeni, ilk yayın döneminde sürekli birinciliği koruyarak efsane olan dizinin havasını daha fazla kaçırmadan bitirip yurtdışı satışlarından kâr etmek istemeleri olabilir. Dizinin fanlarının bu kararı protesto edip devamını istedikleri de ortada.

Okunma: 318