Kredi karti islem basarisiz ne demek?

Kredi karti islem basarisiz ne demek?

Popüler Kredi karti islem basarisiz ne demek?

Kredi kartı işlem başarısız ne demek?

“Ödeme işlemi gerçekleştirilemiyor: Yetersiz kart bakiyesi” Ödemeyi gerçekleştirmek için hesabınızda yeterli para olmayabilir. Hesap bakiyenizi kontrol edin veya bankanıza başvurun.

POS cihazı işlem başarısız ne demek?

Bu nedenleri (bakiye yetersizliği, geçersiz kart vb.) mümkün olduğunca uygulama içerisinde işlem esnasında sizinle paylaşıyoruz. Bunun dışında farklı bir hata mesajı alır ya da herhangi bir hata mesajı almazsanız, öncelikle internete bağlı olup olmadığınızı veya sinyalin yeterince güçlü olup olmadığını kontrol ediniz.

RC 54 red Onaylanmadi ne demek?

Kredi kart ile alışveriş yapıldığı zaman 054 hata kodu veriyor ise bu vade sonu geçmiş kart hatası olmaktadır. Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir. Pos cihazlarında 054 hartası verilmiş ise kredi kartının son kullanma tarihinin dolduğu anlaşılır.

POS cihazı iletişim hatası nedir?

Genel olarak mobil pos cihazlarında yaşanan hata 26 ya da diğer slip de görüldüğü gibi iletişim hatası 26 problemi tamamen mobil internetin bağlantı sorunundan dolayı merkez ile bağlantı kurulamadığından dolayı yaşanmaktadır.

Banka işlemi reddetti ne demek?

Bir kart ödemesi yapmaya çalışırsanız ancak kart bilgilerinizi girdikten hemen sonra bir hata mesajı görürseniz, bu, ödemenin kartınızı veren kuruluş tarafından reddedildiği ve paranın kartınızdan çekilmeyeceği anlamına gelir.

CRD 54 süresi dolmuş kart ne demek?

54 Expired CardKart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Kartın son kullanım tarihinin, dolmuş veya hatalı olduğunu gösterir..

Terminale izin verilmeyen işlem ne demek?

Terminalin işlem tipine yetkisi yok. Kısıtlı kart. Kredi kartının para çekme limiti aşıldığında verilen bu hata, normal durumlarda sanal pos işlemlerinde dönülmemelidir. Bu hatanın alınması durumunda kartı veren (issuer) banka aranmalı, bir sanal pos işleminde bu hatanın alındığı belirtilmelidir.

POS cihazı iletişim hatası 33 nedir?

Operatör Sistem ayarları üzerinden sorunun çözümü olacağı için işyeri ve üyelik bilgileriniz ile işlem yapılacağı ve size verecekleri şifreler ile çözüm sağlayacaksınız. İletişim hatası 33 çözümü için bankanızı pos arıza aramanız gerektiğinde arıza kaydı bırakarak değişim yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

Red hatalı Kart 14 ne demek?

14: Kart numarası hatalı olduğu için ödeme onaylanmadığında gönderiliyor.

Okunma: 383