Kizimin nikahinda ne giyebilirim

Kizimin nikahinda ne giyebilirim

Trend olan Kizimin nikahinda ne giyebilirim? by Admin Eylül 2, 2020

İçindekiler

Kızımın nikahında ne giyebilirim?

Davetliler için önemli olan, şık, derli toplu ve özenli görünmektir. Aşırı kısa ya da uzun olmayan elbiseler tercih etmek, gösterişten kaçınmak gerekir. Saç ve makyajın da naturel olması da önemli. Düz ya da kırık fön ile uçuk tonlarda bir makyaj, hem romantik bir hava verir hem de ortamın ambiyansına çok uygun olur.

Isteme elbisesi nasıl olmalı?

Evde yapılacak söz için abiye yerine kokteyl elbisesi diye anılan nispeten daha sade kıyafetler seçmen uygun olacaktır. Evde yapılacak kız isteme için kısa söz elbiseleri modellerinden tercih edebilirsin. Küçük bir alanda hareket edeceğin için de, seçeceğin söz elbisesi sade olmanın yanı sıra rahat da olmalı.

Nişana giderken ne giyilir bayan?

2021-2022 evde nişan elbisesi olarak çok kabarık olmayan abiye ve dantelli abiye modellerinin sıklıkla kullanıldığını görmekteyiz. Gündüz evde nişan elbisesi olarak düz kesim, sade şifon nişan elbiseleri kullanabilirsiniz.

Nişan davetinde ne giyilir kadın?

Sonbahar ve kış mevsimlerinde mor, mürdüm ve bordo nişan elbiseleri gibi koyu tonlarda seçimler yapabilirsin. İlkbahar ve yaz için ise renkli nişan elbiseleri tercih edebileceğin gibi, sarı ve pembe nişan elbiseleri uygun seçimler olabilir.

Nikahta kaynana ne giyer?

Pastel tonları kullanabileceğiniz gibi mor, siyah, gri, lacivert, siyah, vizon rengi, sütlü kahve, koyu petrol mavisi ve bordo damat annesi kıyafeti kullanarak da şıklığı yakalayabilirsiniz. Damat annesi elbiseleri; Damat kaynana kıyafeti de renk olarak genelde siyah abiye modelleri tercih edilir.

Istemeye giderken ne giyilir?

Kız istemeye giderken mutlaka takım elbise giymelisiniz. Renkli takım elbise giymemenizi tavsiye ediyoruz. Siyah ya da lacivert renk bir takım elbise giyebilirsiniz. Çoraplarınıza da dikkat etmelisiniz.

Aile arasında yapılan nişanda ne giyilir?

Nişanda ne giyilir?

Aile arasında yapılacak nişan törenlerinde mekanın küçüklüğünden dolayı tarlatanlı kıyafetler tercih edilemez. Saçınızı lütfenn gelin başı adı altında yapılan abartılı saçlardan lütfen uzak durun . Saçınızda veya eşarbınzda muhakkak bir aksesuar kullanın . Nikahta gelinin annesi ne giyer?

Kalın bacakları gizlemek için; uzun abiye, geniş basenleri kapatmak için, A kesim elbise ve dar omuzlar içinse; kayık yaka elbise modelleri tercih edilebilir. Üst bedeni geniş alt bedeni ince olan gelin anneleri elma vücut tipine sahiptir ve V yakalı bele oturmayan kısa abiye modelleri tercih edebilirler.

Söz kıyafeti kim alır?

Geleneklere göre söz masrafları erkek tarafına aittir. Erkek tarafı gelinin söz elbisesinden söz yüzüklerine, isteme çiçeği ve çikolatasına kadar tüm masraflardan sorumludur. Sözde erkek tarafının alacakları arasında geline takılacak takılar da vardır.

Okunma: 318