Engellenen kisinin aradigini nasil gorebilirim?

Engellenen kisinin aradigini nasil gorebilirim?

Trend olan Engellenen kisinin aradigini nasil gorebilirim? by Admin Ekim 4, 2020

İçindekiler

Engellenen kişinin aradığını nasıl görebilirim?

Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.

iPhone engellenen numaranın aradığını nasıl görebilirim?

Listeyi görmek için Ayarlar > Telefon’a gidin ve Engellenen Kişiler’e dokunun.

iPhone sessize alınan arama ne demek?

iOS 13 özelliği rehberinizde kayıtlı olmayanları sesli mesaja yönlendiriyor. Özelliği açmak için Ayarlar > Telefon > Bilinmeyenleri Sessize Al adımlarını takip etmeniz gerek. Bu özelliği açtıktan sonra bilinmeyen numaralardan gelen aramalar sessize alınarak aramayı yapan kişi sesli mesaja yönlendiriliyor.

Arayan numara yok demek ne demek?

iPhone’da gizli numara ile arandığınız zaman ‘Arayan Numara Yok’ ekranı ile karşılaşırsınız. Gizli numara engelleme işlemi telefonunuzda bulunan bir işlem değildir. Operatörlere göre farklılık göstermektedir. Turkcell kullanıcıları gizli numaraları engellemek için, #253# tuşlarına basılması yeterlidir.

Rahatsız etme modu ne işe yarar?

Rahatsız Etmeyin, odaklanmanız gerektiğinde kesintileri engellemeye yardımcı olur. Bu mod etkin olduğunda aramalar ve mesajlar sessize alınacak ve bildirim başlıkları görüntülenmeyecektir.

Engellenen numara nasıl silinir?

Numaranın engellemesini kaldırma

Telefon uygulamanızı açın. Diğer’e. dokunun. Ayarlar. Engellenen numaralar’a dokunun. Engellemesini kaldırmak istediğiniz numaranın yanındaki Sil. Engellemeyi kaldır’a dokunun.

Beni engelleyen numarayı nasıl öğrenebilirim?

Örneğin birini farklı bir hat üzerinden aramak en kolay çözümdür. Eğer kendi telefonunuzdan aradığınızda karşı tarafın telefonu otomatik olarak meşgule düşüyorsa; ancak farklı bir numaradan aradığınızda telefon çalıyorsa bu, karşı tarafın sizi engellediğinin en iyi kanıtıdır.

Okunma: 319