iTunes ve App Store nasil acilir

iTunes ve App Store nasil acilir

Yönergeler iTunes ve App Store nasil acilir?

iTunes ve App Store nasıl açılır?

iTunes Store’a giriş yapma

PC’nizdeki iTunes uygulamasında , Hesap > Giriş Yap’ı seçin. Aşağıdakilerden birini yapın: Apple kimliğinizle giriş yapma: Apple kimliğinizi ve parolanızı girin, sonra İleri’yi tıklayın. Apple kimliği yaratma: Yeni Apple Kimliği Yarat’ı tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

Apple Store nasıl değiştirilir?

Bölgenizi değiştirmek için iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı kullanma

Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar’a dokunun. Hesabı Görüntüle’ye dokunun. Ülke/Bölge seçeneğine dokunun. Ülkeyi veya Bölgeyi Değiştir seçeneğine dokunun.

App Store’a nasıl giriş yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch’ta: Ayarlar’ı açın, “Aygıta giriş yap”a dokunun ve Apple Kimliğinizle giriş yapın. Mac’te: Apple menüsü  >Sistem Tercihleri’ni seçin, ardından Apple Kimliği’ni seçin ve Apple Kimliğinizle giriş yapın. Apple TV’de: Apple Kimliğinizle App Store, iTunes Store veya Apple Music’e giriş yapın.

Apple Store nasıl girilir?

Android uygulamasından, Windows uygulamasından veya herhangi bir web tarayıcısından giriş yapmak için Apple ile Giriş Yap’a dokunun, sonra Apple kimliğinizi ve parolanızı girin. Apple ile Giriş Yap, Apple kimliğiniz için iki faktörlü kimlik doğrulamayı gerektirir.

App Store şifresi nasıl değiştirilir?

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda

Ayarlar > [adınız] > Parola ve Güvenlik’e dokunun. Parolayı Değiştir’e dokunun. Geçerli parolanızı veya aygıt parolanızı girin, ardından yeni bir parola girip bu parolayı onaylayın. Değiştir’e veya Parolayı Değiştir’e dokunun.

App Store un dili nasıl değiştirilir?

Android cihazınızda dili değiştirme

Android cihazınızda Ayarlar’a. dokunun. Sistem Diller ve giriş Diller’e dokunun. “Sistem”i bulamıyorsanız “Kişisel” bölümünün altında Diller ve giriş Diller’e dokunun. Dil ekle’ye. dokunup kullanmak istediğiniz dili seçin. Dilinizi listenin başına sürükleyin.

Apple ID nasıl bulunur?

Apple Kimliğinizle giriş yapıp yapmadığınızı kontrol etme

iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda. Ayarlar’a, ardından [adınız] öğesine dokunun. Mac’inizde. Apple menüsü  > Sistem Tercihleri’ni seçin ve Apple Kimliği’ni tıklayın. PC’nizde. Windows için iCloud’u açın, ardından adınızın altında Apple Kimliğinizi arayın.

Okunma: 343