IDM ile toplu indirme nasil yapilir

IDM ile toplu indirme nasil yapilir

Cankurtaranlar IDM ile toplu indirme nasil yapilir? by Admin Temmuz 20, 2020 IDM ile toplu indirme nasıl yapılır?

IDM’yi açtıktan sonra yapmanız gerekenler:

Araç Çubuğuna gidin. Görevler’e tıklayın. Panodan Toplu İndirme Ekle’ye tıklayın. Bu, oynatma listesindeki tüm videoların bulunduğu bağlantıyı açacaktır.

IDM kurulumu ne demek?

IDM, IDMAN gibi kısaltmaları bulunan Internet Download Manager programı, dosya indirme yöneticileri arasında en çok tercih edilenlerden. Beğendiğiniz ya da girdiğiniz her hangi bir websitesinde resim, video, ses dosyaları kısaca tüm multimedia içeriği indirmenize olanak vermektedir.

YouTube’dan toplu video nasıl indirilir?

YouTube Playlist İndirme Siteleri Neler?

YouTube Multi Downloader’ın playlist indirme sayfasına gidin. “Playlist Link” kısmına oynatma listesinin adresini yapıştırın. Sayfayı aşağı kaydırın ve oynatma listesindeki videoları indirmeye başlayın. Internet Download Manager uzantılara nasıl eklenir?

Google Chrome’a IDM eklentisi yüklemek için aşağıdaki yöntemi izleyin:

IDM’In kurulu olduğu klasöre gidin. IDM kurulum klasörü Bu klasörde IDMGCExt.crx dosyasını bulun. Google Chrome’u açın. Uzantılara girin. IDMGCExt.crx dosyasını sürükle bırak ile Google Chrome uzantılar sayfasına bırakın.

Internet Download Manager nasıl etkinleştirilir?

IDM Chrome uzantı ekleme:

Adım #1: Bilgisayarınızda IDM’ın yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Adım #2: Buradan IDM Chrome eklenti sayfasını açın. Adım #3: Chrome’a ekle butonuna tıklayın. Adım #4: Çıkan ekranda Uzantı ekle butonuna tıklayın. Adım #5: Kısa sürede ekleme işlemi tamamlanacak.

IDM dosyası nedir?

IDM uzun adı ile Internet Download Manager bir tür dosya indirme yazılımıdır. Dosya indirme hızını 5 katına kadar arttırabilir. IDM, normal dosya indirmenin yanında indirme işleminin duraklatılması veya sonra indirmek üzere zamanlanması gibi özelliklere de sahiptir.

Internet Download Manager nasıl çalışır?

Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?

İndirmek istediğiniz bir bağlantıya tıkladığınızda “Dosya İndirme Bilgisi” penceresi açılacak. “Kaydet” bölümünden dosyanın indirileceği yeri belirleyin. “İndirmeyi Başlat” seçeneğini seçin. İşlem tamamlandığında “İndirme Tamamlandı” penceresi çıkacak.

Okunma: 318