Huawei sesli yazma ayari nasil yapilir

Huawei sesli yazma ayari nasil yapilir

Katkı Huawei sesli yazma ayari nasil yapilir? by Admin Haziran 6, 2020

İçindekiler

Huawei sesli yazma ayarı nasıl yapılır?

Konuşarak yazma

Android telefon veya tabletinize Gboard’ı yükleyin. Gmail ya da Keep gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın. Metin girebileceğiniz bir alana dokunun. Klavyenizin üst tarafındaki Mikrofon simgesine. “Şimdi konuşun” komutunu gördüğünüzde yazılmasını istediğiniz şeyi söyleyin. Huawei sesli asistan nasıl açılır?

Özelliği açmak için Ayarlar > Başlangıç ekranı ve duvar kağıdı > Başlangıç ekranı ayarları > HUAWEI Assistant∙TODAY bölümüne giderek HUAWEI Assistant∙TODAY veya Google Discover seçimini yapın.

Huawei sesli asistan var mı?

Çünkü Huawei, sesli asistanını ilk olarak söz konusu ülkelerde kullanıma sunacak. Celia’yı kullanmak isteyen tüketiciler; “Hey Celia” sesli komutunu kullanabilecekler. Bu yöntemi tercih etmeyen kullanıcılar ise telefonlarının güç düğmesine 1 saniye basılı tuttuklarında Celia hizmetine doğrudan erişebilecekler.

Sesle yazma nasıl etkinleştirilir?

Asistan sesle yazma özelliğini etkinleştirme veya devre dışı bırakma

Telefonunuzda Mesajlar veya Gmail gibi metin yazabileceğiniz herhangi bir uygulama açın. Metin girebileceğiniz alana dokunun. Klavyenin üst kısmında Ayarlar. Sesle yazma’ya dokunun. Asistan sesle yazma özelliğini etkinleştirin veya devre dışı bırakın.

Huawei konuşan asistan nasıl kapatılır?

3. Seçenek: Cihaz ayarları ile

Cihazınızda Ayarlar’ı açın. Erişilebilirlik. TalkBack’i seçin. TalkBack’i kullan seçeneğini açın veya kapatın. Tamam’ı seçin. Huawei Celia Keyboard nedir?

Celia Klavye, Huawei tarafından geliştirilen güvenli ve kullanımı kolay bir klavyedir. Etkin konuşarak yazma özelliğini, sorunsuz el yazısını, benzetimli bir mekanik klavyeyi ve 170+ giriş dilini desteklemektedir. Celia Klavye cihazınızda henüz yüklü değilse AppGallery üzerinde uygulamayı arayın ve yükleyin.

Huawei sesli asistan nasıl kapatılır? Huawei asistan Today nedir?

HUAWEI Assistant∙TODAY, ekranın en solunda yer alır ve kullanım alışkanlıklarınıza ve çeşitli senaryolara göre size akıllı öneriler sunar. HUAWEI Assistant∙TODAY dört önemli özelliğe sahiptir: Ara, Anında erişim, SmartCare ve Akış. Ara: Telefonunuzda veya webde arama yapabilirsiniz.

Telefonla konuşurken başkasının aradığını nasıl görebilirim Huawei?

Telefon ekranını veya Telefon uygulamasını açın ve > Ayarlar bölümüne gidin. Telefonunuz çift SIM kart destekliyorsa Kart 1 veya Kart 2 ekranındaki Diğer düğmesine dokunun ve Çağrı bekliyor özelliğini etkinleştirin.

Okunma: 345