Istanbulkart A kodu nasil tanimlanir?

Istanbulkart A kodu nasil tanimlanir?

Katkı Istanbulkart A kodu nasil tanimlanir?

İçindekiler

İstanbulkart A kodu nasıl tanımlanır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023’e SMS olarak atılır.

HES kodu yükleme istanbul karta nasıl yüklenir?

İstanbulkartınıza HES kodu eklemek için öncelikle ‘https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul/’ adresine girmeniz gerekiyor. Ardından İstanbulkart’ınızla HES kodunuzu eşleştirmek için gerekli bilgileri doldurarak eşleştirme işlemi tamamlanıyor.

Telefona HES kodu nasıl yüklenir?

Hes Kodunu, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES Kodu İşlemleri bölümüne dokunup, Yeni Kod Ekle seçeneği üzerinden süresiz veya tarih seçimi sağlayarak alabilirsiniz. 1 Play Store uygulamasına dokunun. 2 Arama bölümüne Hayat Eve Sığar yazarak, arama butonuna dokunun. 3 Yükle butonuna dokunun.

Istanbulkart HES kodu güncelleme nasıl yapılır?

İstanbulkart’a HES kodu yükletme işlemi ise internet üzerinden yapılıyor. İstanbulkart web sitesine giriş yapıp kart numaranız, TC kimlik numaranız ve HES kodu bilgilerinizi girerek yükleme işlemini hızla gerçekleştirebilirsiniz.

Akbile HES kodu tanımlı mı?

HES Kodu ile ilgili İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Toplu ulaşımda HES kodu zorunluluğu başlıyor! HES kodu ile eşleştirilmemiş istanbulkartlar 15 Ocak’tan itibaren toplu taşımada kullanılamayacak. İstanbulkart’ınızla HES kodunuzu eşleştirin; yolda, durakta kalmayın.

Kent Karta HES kodu nasıl alınır?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023’e SMS olarak atılabiliyor.

Istanbul kart nasıl aktif edilir?

İstanbulkart dolum temsilcilerinden satın aldığınız, SKB’lerin 60 günlük aktivasyonları satış esnasında, ilgili temsilci tarafından yapılmalıdır. Aktivasyonu yapılmamış SKB için, satın aldığınız İstanbulkart dolum temsilcisine giderek aktivasyon işlemi yaptırmanız gerekmektedir.

Okunma: 344