Hangi burclar birbirine zittir?

Hangi burclar birbirine zittir?

Cankurtaranlar Hangi burclar birbirine zittir?

İçindekiler

Hangi burçlar birbirine zıttır?

Asla anlaşamayacak zıt burçlar hangileridir?

İkizler burcu değişken, araştırmaya meraklı, kararsız ve çok çabuk fikir değiştiren bir burçtur. Yengeç burcunun karşıt burcu oğlaktır. Aslan burcunun karşıt burçları ise Boğa, Akrep ve Kova’dır.

Balık burcunun düşmanı kimdir?

Çok çabuk demoralize olan Balık burcu insanları dikkatsizlerdir. Kararsızlıkları, aklı havada ve duygusal karmaşaları yüzünden hayatının birçok bölümünde sorunlar yaşamaktadırlar. İkizler, Başak ve Yay için gündelik hayatın akışına ayak uyduramayan, duygusal olarak fazla hassas ve zayıf iradeli bulacaklardır.

Başak burcunun karşıt burcu hangisi?

“Başaklar, Yay, Koç ve Aslan burçları ile çok fazla anlaşamaz. ” Mantık ve analitik zekâlarıyla ön plana çıkan Başak burçların; Yay, Koç ve Aslan burçlarıyla pek iyi anlaştığı söylenemez. Çünkü bu burçlar düşünmeden ve ana yönelik bir yaşama sahip oldukları için başak burçlarıyla zıt düşmektedirler.

Boğa burcunun karşıt burcu nedir?

BOĞA–AKREP: Toprak grubunun sabit yapılı burcu Boğa ile su grubunun sabit yapılı burcu Akrep, karakter bakımından ele alındığında birbirlerinin tam tersi özelliklere sahiptirler.

En ukala burç hangisi?

Koç ukala, Boğa hımbıl, İkizler tehlikeli, Yengeç yapmacık… İşte burçların negatif özellikleri.

Karsit burç ne ise yarar?

Karşıt burçlar bir araya geldiklerinde birbirlerinin eksik parçalarını tamamlayarak bütünü oluştururlar. Karşıt burçlar isminden de anlayacağınız üzere, birbirlerine tamamen karşı olan yani zıt burçlardır. Sizlerde bu sayede nasıl profilleri hayatınıza çektiğinizi anlayacaksınız. Bunlar birbirlerine zıt olan burçlar.

Başak burcunun anlaştığı burçlar nelerdir?

Başak burcu erkeklerinin, insanları çokça eleştiren bir yönü bulunur.

Başak burcu erkeğinin anlaşabildiği burçlar; yengeç burcu, boğa burcu ve oğlak burcudur. Başak burcu erkeğinin anlaşamadığı burçlar ise; aslan burcu, kova burcu ve terazi burcudur. Boğa burcu hangi burçla anlaşmaz?

Boğa burcu erkeğinin anlaşamadığı burçlar; ikizler, yay ve koç burcudur. Boğa burcu erkekleri maddi anlamda güvende olmayı isteyen sakin ve huzurlu bir yaşamı isterler. Keyfine düşkün olup farklılıklara kapalı, sahiplenen karakteri ile bilinen boğa burcu erkeklerinin, koç burcu ile anlaşması oldukça zordur.

Okunma: 318