Beyaz tenlilere nasil highlighter?

Beyaz tenlilere nasil highlighter?

Blog Beyaz tenlilere nasil highlighter? by Admin Ekim 8, 2020

İçindekiler

Beyaz tenlilere nasıl highlighter?

BEYAZ TEN İÇİN İDEAL HİGHTLİGHTER: Beyaz tene sahip olanlar, pembemsi ve krem rengi olanları tercih edebilirler. Açık tonlardaki ışıltılı aydınlatıcıları kullanmak doğru bir seçim olacaktır. BUĞDAY TEN İÇİN İDEAL HİGHTLİGHTER: Buğday tene en uygun aydınlatıcılar şeftali pembemsi ve pembe tonlarındaki aydınlatıcılardır.

Highlighter nasıl kullanılır?

Highlighter nasıl kullanılır? Highlighter yüzde üç ana bölgeye sürülür; elmacık kemikleri, dudakların kenarı ve şakak bölgesi. Highlighter’ı yanaklarınıza sürmek istiyorsanız, allığınızın biraz üstüne, elmacık kemiklerinizin en üst noktası ile şaşak kısmına doğru uzanan bölgeye uygulamalısınız.

En iyi Bronzer hangisi?

Güneşten Bir Öpücük: En İyi 12 Bronzer

1/12. Marc jacobs Beauty O! 2/12. Bobbi Brown Bronzing Powder. 3/12. Tom Ford Soleil Bronzing Powder. 4/12. Hourglass Ambient Lighting Bronzer. 5/12. Physicians Formula Butter Bronzer. 6/12. Too Faced Chocolate Soleil Bronzer. 7/12. Benefit Hoola Bronzer. 8/12.

Highlighter buruna nasıl sürülür?

Eğer burnunuz favori bölgelerinizdense burnunuzun alına doğru olan yukarı kısmına highlight uygulayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, highlighter’ı burnunuzun tümüne uygulamamanız. Zira aksi taktirde çok parlak ve yağlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Aydınlatıcı ne demek?

Aydınlatıcı, toz, stick, jel ve likit forma olabilen, ten makyajına daha ıslak, parlak ve aydınlık bir etki veren makyaj malzemesidir. Aydınlatıcı fırçası veya parmaklarla sürülebilen aydınlatıcılar, makyaja daha canlı ve enerjik bir hava katıyor.

Beyaz tenliler nasıl bronzer kullanmalı?

3. Beyaz tenliler için bronzer önerisi Bu nedenle bitişi çok doğal olan ve tercihine göre etkisini yavaş yavaş artırabileceğin bir bronzer tercih etmelisin. Maybelline New York’un City Bronzer’ı, doğal renk tonuyla beyaz tenliler için çok uygun. Hemen dağılan ve etkisi artırılabilen bu bronzerı mutlaka denemelsin.

Okunma: 318