Guillaume Gallienne Kimdir ?

Guillaume Gallienne Kimdir ?

genel bakış

Guillaume Gallienne (8 Şubat 1972 doğumlu) Fransız aktör, senarist ve sinema yönetmenidir. Staj çalışmaları için iki Moliere Ödülü aldı ve biri, yazması, diğeri ise otobiyografik komedi filmi Me, Myself ve Annede (2013) yaptığı performans için iki César Ödülü kazandı. İş ismi Oyuncu filmi yönetmeni
Vatandaşı olduğu ülke Fransa
Doğum günü 8 Şubat 1972
Doğum yeri Neuilly-sur-Seine
Akademik geçmiş Konservatuardan mezun oldu
Ödül kazanan Moliere Ödülü (2008) "Fakir anneye merhamet!" Cesar Ödülü, Ekran rengi ödülü, Başrol oyuncusu ödülü, Yeni yönetmenin eser ödülü (2013 39. mali yılı) “Fakir bir anneye merhamet!”
Kariyer Bir işadamı babası ve bir Rus Gürcü, kanlı bir annesi olan soylu bir anne, dört kardeşin üçüncü oğlu olarak doğdu. İngiltere'de yatılı okulda yaşadıktan sonra, Florentian tiyatro okulunda Ulusal Konservatuar'da çalıştı. 2005'ten beri düzenli olarak komedi Française olarak sahnede. 2006 yılında Noh sahnesinde görünmesi için Japonya'ya geldi. 2008-2010'da Canal Plus'ta köşe programı "Les bonus de Guillaume" nin sunucusu olarak popüler oldu. Film "Tango Dersi", "Jet Set", "Hanasaki Shikido", "Cafe de Montaigne", "Marie Antoinette" ve "Orkestra!" Da gösterildi. 2008'deki kendi çocukluğuna dayanarak, “Utangaç bir Anneye Merhamet!” Sahnesinde kendi kendine bir sanatçı yaptı ve mükemmel tiyatro insanlarına verilen Moliere Ödülü'nü kazandı. 2013 yılında bir film çekerek büyük bir hit oldu ve Cesar Ödülü'nde 10 kategoride aday gösterildi ve En İyi Film Ödülü ve En İyi Renk Ödülü dahil 5 kategori kazandı. Daha sonraki filmlerinde “Yves Saint Laurent” filmi (2014) yer alıyor.

Okunma: 460