Fresh Freeze ne demek?

Fresh Freeze ne demek?

Yönergeler Fresh Freeze ne demek? by Admin Eylül 9, 2020

İçindekiler

Fresh Freeze ne demek?

Fresh Freeze fonksiyonu, siz iptal etmezseniz 12 saat sonra otomatik olarak kendisini iptal edecektir. Büyük miktarda taze yiyecek dondurmak istiyorsanız yiyecekleri dondurucu bölmeye koymadan 24 saat önce Fresh Freeze düğmesine basın.

Buzdolabında ECO modu ne demek?

Eco Mode ile buzdolabınız ekonomik koşullarda çalışmaya başlar. Tek düğmeye basılarak etkin hale gelen Eco Mode sayesinde buzdolabınız daha düşük enerji ile yüksek performans sergiler. No Frost özelliği buzdolabında karlanma ve buzlanma sorunlarına fırsat vermez.

Buzluk Tipi Twist ne demek?

Buzları kalıbından çıkarmak için uğraşmak tarih oldu. Twist buzmatikle buzları kolayca buz tepsisine dökebilirsiniz. Tatil Modu ile soğutucu kısım devre dışı bırakılıp yalnızca dondurucunun çalışması sağlanır. Böylece donmuş gıdalar korunurken enerjiden tasarruf edilir.

Arçelik buzdolabı ion ne demek?

Buzdolabınızın sıcaklığı arttığında, uzun süre elektrik kesildiğinde ya da kapak açık kalmışsa ekranda ünlem (yüksek sıcaklık uyarısı) yanar.

VitaFresh ne demek?

VitaFresh: Yiyecekleri daha uzun süre taze tutar. VitaFresh bölümleri yiyeceklerinizi çok daha uzun süre saklamanıza yardımcı olur. İki farklı iklim bölgesi sayesinde her daim doğru depolama koşullarını sağlarlar.

Buzdolabı ECO modu kac derece?

Kapatılması: “eco mode” göstergesi kapanana dek mode tuşuna basın. Uzun zaman evde olmayacaksanız, cihazı enerji tasarruf moduna alabilirsiniz. Soğutucu bölmesi ısı derecesi otomatik olarak +14 °C değerine ayarlanır. Bu süre dahilinde soğutucu bölmesinde herhangi bir besin muhafaza etmeyiniz.

Buzdolabında derin dondurucu altta mı üstte mi?

Alt bölmede dondurucunun değerlendirilmesi ise akılcı bir çözüm olacaktır, nitekim kullanım kolaylığı bakımından daha seyrek kullanılan bölüm ve erişim mesafesi en alt seviyede kalıyor. Üstten donduruculu buzdolabı modelleri ile kıyaslarsak alt kısımda dondurucu bölümü daha büyük yerleştirme alanına sahip olurlar.

Arçelik buzdolabında kırmızı ünlem işareti ne anlama gelir?

Ekranda kırmızı ünlem işareti belirdi. Bu buzdolabı içinin sıcaklığının arttığı anlamına geliyormuş.

Buzdolabında Freshness mode ne demek?

Taze modu sayesinde besinler daha uzun bir süre taze kalır. Açılması: freshness mode göstergesi gösterilene dek mode tuşuna basın. Kapatılması: freshness mode göstergesi kapanana dek mode tuşuna basın. Eco modu ile cihazı enerji tasarruflu çalışma moduna alabilirsiniz.

Okunma: 344