Ekim ayinda tatile nereye gidilir?

Ekim ayinda tatile nereye gidilir?

Yönergeler Ekim ayinda tatile nereye gidilir?

Ekim ayında tatile nereye gidilir?

Ekimde nereye gidilir? | Sonbaharın renklerine doyacağınız yerler

Safranbolu | Karabük. Ilıman havası ile ekim ayında gezmeye oldukça elverişli olan Safranbolu’yu listemize almadan edemedik. Selimiye | Marmaris. Yedigöller Milli Parkı | Bolu. Kapadokya & Göreme | Nevşehir. Gökçeada | Çanakkale.

Ekim sonu nerede tatil yapılır?

Ekim’de Bir Başka Güzel Olan 13 Sonbahar Rotası

1 – Şile. İstanbul’un gizemli dünyasına kısa bir yolculuk için Şile mükemmel bir rota. 2 – İğneada. Kuzeyin yeşil çocuğu İğneada, sonbaharda en sık ayak basılan rotalardan biri. 3 – Gökçeada. 4 – Bergama. 5 – Şirince. 6 – Datça. 7 – Köyceğiz. 8 – Adrasan.

Ekim ayında istanbul’da nereye gidilir?

İstanbul’da Gezilecek Tarihi Yerler

Ayasofya. İstanbul’un gözbebeği Tarihi Yarımada’yı gezmeye başlamak için en doğru yer Ayasofya Cami. 2. Topkapı Sarayı 3. Kapalı Çarşı (Grand Bazaar) Bozdoğan Su Kemeri. Yerebatan Sarnıcı Çemberlitaş 7. Galata Kulesi. 8. Ahrida Sinagogu.

Ekim Kasım aylarında tatile nereye gidilir?

Kasım ayında çok üşümeden tatil yapmak için Kaş, Kalkan, Alanya, Antalya, Mersin, Kıbrıs, İzmir, Muğla ve Aydın kıyıları önerilebilir. İstanbul’a yakın Kasım ayı tatil planlarında Şile, Ağva, Sapanca, Yalova öne çıkıyor. Bu Karadeniz kıyısı bölgelerin sonbahar manzaraların çok etkileyici olduğunu da eklemek gerek.

İstanbul’da kışın nereye gidilir?

İstanbul’da Kışın, Soğuk Havalarda Gezilecek En İyi 17 Yer

2 – KURUÇEŞME, ARNAVUTKÖY, BEBEK VE RUMELİ HİSARI. 3 – DOLMABAHÇE SARAYI. 4 – BEYOĞLU, TAKSİM, GALATA KULESİ 5 – MADAME TUSSAUDS BALMUMU HEYKEL MÜZESİ 6 – İSTANBUL İLLÜZYONLAR MÜZESİ, BEYOĞLU. 7 – SULTANAHMET MEYDANI, SULTANAHMET CAMİİ VE YEREBATAN SARNICI.

İstanbul’da bugün nereye gitsem?

Okunma: 343