E bebek Turkiyede kac subesi var

E bebek Turkiyede kac subesi var

Katkı E bebek Turkiyede kac subesi var? by Admin Mayıs 25, 2020

İçindekiler

E bebek Türkiyede kaç şubesi var?

Türkiye’de 40 ilde toplam 101 mağazası olan şirket, 2018 yılında 133 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Şirket, açılacak 32 yeni mağazayla 10 yeni il ile birlikte toplam 50 ilde yer alacak.

E bebek hangi Avmlerde var istanbul?

Piyalepaşa Yaşam Sokağı Piyalepaşa, Polat Ofis, İstiklal Mah, Piyalepaşa Blv.

Tepe Nautilus AVM. Acıbadem, Fatih Sk. Bayrampaşa Axis İstanbul AVM. Topçular Mah, Osman Gazi Cad, Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı Eyüp . – Kızıltoprak. Recep Peker Cad. Trump Towers AVM. Marmara Forum AVM. Çamlıca. Emaar Square Mall AVM.

E bebek mağazası kimin?

Yeni bebeği olmuş bir baba olan Halil Erdoğmuş’un bebek bakımıyla ilgili bilgi edinme ihtiyacına istinaden kurduğu bebek.com, 2001 yılından itibaren anne-babalara ve anne baba adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

E bebek ler açık mı?

Ebebek, şubelerinin çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasındadır. Ebebek şubeleri; hafta sonlarında, resmi tatillerde ve dini bayramlarda da hizmet vermektedir.

E-bebek indirimi ne zaman 2021?

Türkiye’nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünlerini bir arada sunan Anne-Bebek mağazası ve online alışveriş sitesi Ebebek, 11 – 19 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olacak “Yükselen İndirim Günleri” kampanyasında her gün farklı ürün ve kategoride binlerce üründe yükselen indirimler uygulanacak.

Muhammet Topbaş kimdir?

Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden BİM’in ana ortaklarından Topbaş Ailesi’nin veliahtlarından Mahmud Muhammed Topbaş MMT Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı. Kardeşi Musa Topbaş ise başkan yardımcılığını üstlenmiş durumda. 2016’da kurulan MMT Holding’in sermayesi 30 milyon lira.

E bebek kapalı mı?

eBebek mağazaları haftanın 7 günü hizmet verirler. Yani cumartesi ve pazar günleri de açıktır.

Ebebek ne zaman indirime girecek?

Her Perşembeden Pazara pek çok indirimli ürün ebebek mağazaları ve ebebek.com’da!

Okunma: 318