Biomask kil maskesi ne ise yarar

Biomask kil maskesi ne ise yarar

Trend olan Biomask kil maskesi ne ise yarar? by Admin Ekim 15, 2020

İçindekiler

Biomask kil maskesi ne işe yarar?

İçeriğindeki bitki özleri sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek ipeksi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kullanım Şekli: Haftada 2 defa olmak üzere yüzünüze el ya da spatula yardımıyla sürülerek kuruması beklenir. Su ile durulanır.

Siyah kil maskesi ne işe yarar?

Siyah maske, ciltteki tıkanmış gözenekleri açar, lekeleri giderir, pürüzsüz bir cilt görünümüne yardımcı olur. Siyah noktalar için maske denince akla ilk gelen maskelerden biri olmasının nedeni de budur. Ciltteki yağ bezelerini ve fazla yağı hedeflediği için siyah nokta maskesi olarak da bilinir.

Saf kil ne işe yarar?

Kil yaşlanma karşıtı bir maddedir, Cilt gözeneklerine yapışan mikropları yok eder, Ciltteki tıkalı olan gözenekleri açar, Güneş lekelerini ortadan kaldırır.

Kil maskesi ne zaman kullanılır?

Kil Maskesi Nasıl Kullanılır?

Kil maskesi güçlü bir maskedir ve her gün kullanımı önerilmez. Haftada 1 ya da 2 defa, cildinizin en yağlı bölgelerine (T bölgesi başta olmak üzere) uygulayın. 10 dk bekletip ıslak (ılık olmalı) bir havluyla, kuruyan kilin kabasını alın. Siyah kil maskesi nasıl kullanılır?

Siyah maskeye elinizi sürmeden fırça yardımıyla yüzünüzün tamamına uygulayabilirsiniz. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizleyin. Eğer cildinizde siyah noktalar var ise 15 dakika daha bekletip, tamamen kuruyunca soyarak çıkartabilirsiniz. Siyah maskeyi haftada yalnızca 2 defa uygulamak yeterli olacaktır.

Saf kil nasıl kullanılır?

Kil maskesi güçlü bir maskedir ve her gün kullanımı önerilmez. Haftada 1 ya da 2 defa, cildinizin en yağlı bölgelerine (T bölgesi başta olmak üzere) uygulayın. 10 dk bekletip ıslak (ılık olmalı) bir havluyla, kuruyan kilin kabasını alın. Kil maskesini fazla bekletirseniz cildinizi kurutabilir.

Siyah maske yaptıktan sonra ne yapılmalı?

Bu yüzden siyah maskeden sonra cildinizde her zaman kullandığınız bir nemlendirici krem kullanabilir ve kaybettiği nemi kolayca geri verebilirsiniz. Petite Maison markasına ait tüm siyah maskelere kolayca ulaşabilir ve cildinizi pürüzsüzleştirmek için ilk adımı atabilirsiniz.

Okunma: 380