Bim hediye karti var mi

Bim hediye karti var mi

İçindekiler

Bim hediye kartı var mı?

Bölge merkezlerimiz ve tüm mağazalarımızdan Hediye Kartınızı temin edebilirsiniz. BİM Hediye Kartı yüklenebilir bakiyeli olup tüm mağazalarımızda geçerlidir. Yüklenebilir bakiyeli kartlara en az 100 TL olmak üzere istenilen miktarda yükleme yapılabilir. Kartlar, bakiyesi bitene kadar birden fazla kullanıma açıktır.

Bim hediye kartı kimlere verilir?

BİM Yardım Kartı Kimlere Verilir? BİM, Migros, Onur Market, Carrefoursa vb. marketlerde kullanılabilen yardım kartları; işsiz ve muhtaç vatandaşların yanı sıra muhtaçlık sınırı altında yaşayan kişilere yani dar gelirli ve yoksul vatandaşlara da verilebiliyor.

Bim hediye kartı ile ne alınır?

Çalışanlara Avantajı Hediye kartları tüm BİM Mağazalarında geçerlidir. BİM hediye çekleri indirim ve kampanyalarda geçerlidir. Kart içerisinde yer alan bakiyeler, %8 ve  KDV’li ürün alışverişlerinizde geçerlidir.

Bim hediye kartı tek kullanımlık mı?

– bim hediye kartları 25tl bedelli olup, tüm mağazalarımızda geçerlidir. – kartlar tek kullanımlık olup, kart bedeli altında alışveriş yapıldığında para üstü iadesi yapılmaz.

BİM alışveriş kartı kaç TL?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte tercih edilen ürünler arasında yer alan BİM Ramazan hediye kartı 100 TL’dir. BİM hediye kartına bakiye yükleme imkanınızda vardır. Kartların bakiyesi bitene kadar kullanılabilmektedir.

BİM hediye kartı süresi ne kadar?

BİM Hediye Kartı, teslim tarihinden itibaren 1 yıl süre ile geçerlidir.

BİM kartı ne işe yarar?

Bu kart Türkiye’nin her yerindeki BİM mağazalarında geçmektedir. En az 100 TL olmak üzere BİM hediye kartı yüklemesi istenilen tutarda yapılabilmektedir. Bu kart ile alışveriş yapmak isteyenler bakiye bitene kadar çoklu alışveriş yapabilecekleri gibi tek seferde de tüm bakiyeyi kullanabilirler.

BİM alışveriş kartı ne kadar?

Bütün mağazalarda geçerli olan kartlara en az 100 TL yüklemek gerekiyor. 100 TL yükleme yapmak alt sınır üst sınırı ise yok. İstediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz. Kartlar, bakiyesi bitene kadar birden fazla kullanıma açıktır.

BİM Marketin kaçıncı yıl dönümü?

Türkiye’nin organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirket olan BİM Birleşik Mağazalar AŞ, faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlamıştır. BİM’in ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Okunma: 318