Beyaz mobilyaya hangi renk koltuk gider?

Beyaz mobilyaya hangi renk koltuk gider?

Cankurtaranlar Beyaz mobilyaya hangi renk koltuk gider?

İçindekiler

Beyaz mobilyaya hangi renk koltuk gider?

Eğer oturma odası ya da salonda beyaz mobilyalara sahipseniz, burada sarı ve kremi bir araya getiren koltuklar iyi bir seçenek olabilir. Connie koltuk takımı bu konuda gözle görünür bir örnek olacaktır. Yine bu beyaz ortamda mavi ve gri de harika bir uyum yakalayacaktır.

Beyaz mobilyaya hangi boya gider?

Beyaz mobilya ile uyumlu renkler deyince mor ve tonları ilk akla gelenlerdendir. Klasik mor ve patlıcan morlarının yanısıra, leylak, lila ve lavanta renkleri de beyaz yatak odalarında çok şık durur.

Beyaz ile hangi renk uyumlu?

Beyaz rengi özellikle grafik tasarım alanında sıklıkla kullanılan bir renktir. Diğer renklerle kombinasyonu ise en kolay renktir. Bunun sebebi özünde tüm renkleri içinde barındırıyor olmasıdır. Mavi, kırmızı ve siyah ise beyaz ile kombinasyonu en iyi olan renklerdir.

Beyaz yatak odasına hangi renk boya gider?

Beyaz yatak odasının huzurunu keşfedin Ancak farklı bir renk seçmek istiyor ve beyaz yatak odasına hangi renk boya gider diye düşünüyorsanız cevabı nettir, tüm pastel renkler beyaza uyar. Zıt renklerin dinamik havasını yansıtmak isterseniz de kırmızı gibi, koyu mavi gibi güçlü renk tonlarını kullanabilirsiniz.

Mobilyada renk uyumu nasıl olmalı?

Örneğin koyu renklerin hakim olduğu bir ev dekorasyonunu canlandırmak adına mor, kırmızı, koyu yeşil gibi güçlü renkler tercih edebilirsiniz. Öte yandan ağırlıklı olarak soft ve pastel renklerin kullanıldığı yaşam alanlarında da yine açık alt tonlu sarı, mavi, yeşil gibi renkleri kullanabilirsiniz.

Ahşap rengi mobilyaya hangi renklerle uyumludur?

Ahşap ile uyum sağlayan duvar renklerinin başında gri, bej, krem ve beyazın tonları gelir. Ceviz ve kestane gibi koyu tonlu ahşap mobilyaların varsa, bu soft renklerle dekorasyonunu dengeleyebilirsin. Eğer kızıl ve turuncu alt tonlu ahşap mobilyalar kullanıyorsan, duvarlarında yeşil ve açık maviyi tercih edebilirsin.

Mobilya rengi ne olmalı?

Genel kanı olarak ‘mobilya hangi renkse duvar boyası da o renk olmalı’ ilkesi kabul edilse de, bu tarz bir düşünceyle hareket edildiğinde mobilyalar duvar boyasının önünde kaybolabilir. Bu sebeple mobilyaların rengine en yakın renklerin tonlarını duvar boyası olarak tercih etmen daha doğru bir karar olur.

Beyaz yatak odasına ne renk halı gider?

Kahverengi ve bej karışımı bu konuda iyi bir seçenek olabilir. Kendi zevklerinize göre gri ve tonlarını ya da bej ve kahverengi tonlarını beyazla birlikte kullanabilirsiniz.

Mobilya ne renk olmalı?

Dekorasyonda renk uyumu nasıl sağlanır?

Dekorasyonda Renk Uyumları Nasıl Sağlanır?

Odanın içerisinde bulunan zeminin duvarın rengi ile birbirine yakın olması renk uyumunu sağlar. Halının mobilyalar ile aynı renk tonuna sahip olması renk uyumuna sebep olur. Perdenizde fon perde var ise halı ile aynı tonda seçmeniz renk uyumunu sağlamaktadır.

Okunma: 345