Atis Poligonu ne demek?

Atis Poligonu ne demek?

İçindekiler

Atış Poligonu ne demek?

Poligon, ok ya da ateşli silah ile atış yapılan yerlere denir. Poligonlar açık ve kapalı olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır. Açık hava poligonlarında daha çok tüfek kullanırken kapalı poligonlarda tabanca ile ateş edilmektedir.

Atış poligonuna herkes girebilir mi?

Atış poligonundan; 18 yaşını doldurmuş herkes, silah ruhsatı olup olmadığına bakılmaksızın poligonun ruhsatlı tabancaları ve mermileri ile atış yapabilir.

Atış Poligonu silahlar gerçek mi?

Çapta Mermileri Kullanan Silahlar ile atış deneyimi Yaşayabilirsiniz. Bu Tip Mermileri Kullanan Silah Modelleri Poligonlara Bağlı Olarak Değişir. Hatta Bazı Poligonlarda Sivil Kullanıma Uygun Olmayan Fakat Poligon Ortamında İzin Verilebilen, 5.56 Mühimmat Kullanan Silahlara Raslamak Bile Mümkün (M16A1 vs.)

Atış Poligonu kaç yaş?

POLİGONA KİMLER GELEBİLİR? Poligona 18 yaşını doldurmuş olmak şartıyla isteyen herkesin gelebileceğini söyleyen Mustafa Nemli, “18 yaşını doldurmayanların da velileri yanında olmak kaydıyla atış yapabilme hakkı var.

Atış poligonuna gitmek için ne gerekli?

Poligon Club’ta Ruhsatsız Silah YASAKTIR! Bulundurma ruhsatlı silahlarını getirmek isteyen misafirlerimiz, bağlı bulundukları ilçe emniyetten alacakları yol izni ile poligonumuza atışa gelebilirler. Bulundurma ruhsatlı silahlarınız Poligonumuz adresine düzenlenmiş yol izni olmadan atışa alınamazlar.

Poligonda ateş etmek ne kadar?

Kendi Silahınız ve Kendi Mühimmatınız ile Atış Başı 3 TL.

18 Yaş Altı poligon gidebilir mi?

18 yaş altı, poligona giriş için velileri ile birlikte olmalı. Atış hocalarımızın da onayı ile gözetim altında atış yapmaları mümkündür.

Atış poligonunda hangi silahlar var?

Poligonda hangi silahları kullanabiliriz? Kendi silahınızı kullanabildiğiniz gibi POLİGON CLUB bünyesinde bulunan silahları da kullanabilirsiniz. Poligon Club envanterinde çeşitli (9mm, 22cal, 3,57Mag, 7,65mm, 6.35mm vb…) mermiler ile atış deneyimi yaşayabileceğiniz tabancalar vardır.

1 poligon kaç TL?

Polygon bugünkü fiyatı ₺11.15 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺9,569,287,136 TRY.

Poligon fiyatları ne kadar?

Okunma: 344