Asperox Sari guc arabada nerelerde kullanilir?

Asperox Sari guc arabada nerelerde kullanilir?

Asperox Sarı güç arabada nerelerde kullanılır?

Arabanızda oluşabilecek yağ lekelerinden motor kapağı tozuna kadar yağları çözücü ve yüzeyi parlatıcı özelliği ile Asperox Sarı Güç’e bagajınızda yer verin ve arabanızda oluşan lekeler için sürekli aracınızı yıkamaya götürmek zorunda kalmayın.

Asperox araba jantına zarar verir mi?

Arabayı mahvedersiniz yapmayın etmeyin. Profesyonel auto care ürünleri satan firmaların araç temizleme ürünlerini kullanın. AutoGlym öneririm.

Cila güneşten korur mu?

Arabanıza yaptığınız pasta ve cila işlemleri sonucu aracınızın üzerinde bir koruma kalkanı oluşur. Söz konusu koruma kalkanı sayesinde, Güneş yanığı oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

Yüzey temizleyici ile araba yıkanır mı?

Bulaşık deterjanı araba jantlarını ve camlarını temizlemek için idealdir. Bulaşık deterjanı, yollardan dolayı oluşan kir tabakasını, kalıntıları ve tuz lekelerini temizleyerek arabanızın daha iyi görünmesini sağlar.

Toz boyaya zarar verir mi?

Bütün araçların boyaları birazda olsa rüzgardan kaynaklı kum ve toz gibi aşındırıcılardan ve güneşten kaynaklı UV radyasyonundan solma şeklinde hasar görür. Otoda kullanılan kimyasallardan bir kaçı boyaya anında veya kullandıkça artan hasarlara neden olabilir.

Asperox ile araba koltuğu silinir mi?

Koltuk Temizliği Koltuklarınızda oluşan leke ve kirleri temizlemek için sadece süpürmek yetmez, detaylı bir temizlik yapmak gerekir. Asperox Sarı Güç’ü temizlik yapacağınız suya ekleyerek nemlendirdiğiniz bez ile koltuklarınızı silebilir, etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz.

Asperox Sarı güç zararlı mı?

Asperox Pas ve Kireç Sökücü, ekstra güçlü formülü sayesinde her türlü kireç ve pas lekelerini anında söker. SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLİR.

Araba hangi bezle silinir?

Otomobil koltuklarınızı, deterjan ve mikrofiber bez aracılığıyla güzelce silin ve koltuklar üzerindeki lekeleri çıkarın. Koltukları temizledikten sonra farklı bir mikrofiber bez ile ayna ve camları silin, sonrasında kurulama beziyle kurulayın.

Okunma: 344