Askeri gazinolarda alkol var mi?

Askeri gazinolarda alkol var mi?

Blog Askeri gazinolarda alkol var mi?

Askeri gazinolarda alkol var mı?

Genelkurmay Başkanlığı’ndan, “Orduevlerinde alkol satılmayacak” haberlerine ilişkin yapılan açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal tesislerinde yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlemler yürütülmektedir” denildi.

Askeri gazinoda kimler kalabilir?

Tesislere Giriş ve Emniyet. Subay, istisnai memur, Türk Silahlı Kuvvetlerinde istihdam edilen sivil öğretim elemanı, astsubay ve bunların üye aidatı ödeyen emeklileri tesislerin tabii üyeleridir. Bu kişilerden kendileri ve hak sahibi aile fertleri adına üye aidatı alınır.

Askeri gazinoda ne yapılır?

içinde kantin, çay ocağı, televizyon ve birkaç masa-sandalye bulunan, askerin boş vakitlerinde eğlenip dinlenebileceği mekan.

Subay gazinosunda alkol var mı?

Ayrıca Antalya İl Jandarma Komutanlığı Gazino Müdürlüğü, Kocaeli Darıca Kışlası Askeri Kantin Başkanlığı ile Erzurum’da bulunan Subay ve Astsubay orduevlerinde de alkollü içki satışı sonlandırıldı.

Askerde alkol serbest mi?

askerde içki içmek sadece askeriye sınırları dahilinde değil, izin günlerinde de yasaktır.

Jandarma sosyal tesise kimler girebilir?

(3) Jandarma Genel Komutanlığına ait tesislerden istifadeye yönelik olarak iradi hak sahipliği statüsündeki Jandarma Genel Komutanlığı mensubu uzman jandarma, uzman erbaş ve Devlet memurları ile bunların emeklilerinden, kendileri ve eş, anne ve babaları ile Yönergede kapsamı belirtilen çocuk ve kardeşleri adına …

Harbiye Orduevi subay mı Astsubay mı?

Mimari tasarımı Metin Hepgüler tarafından 1969 yılında yapılan yapının inşaatına 1971 yılında başlanmış ve 1974’te tamamlanmıştır. 44.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve birinci sınıf otel niteliğindeki Harbiye Orduevi subayların kullanımına açıktır.

Askeri gazino nedir ne işe yarar?

“askeri gazino” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. orduevi bulunmayan küçük şehirlerde, askeri personel ve yakınlarının dinlenme ve eğlenmeleri amacıyla kurulmuş olan, askeri tesislerdir.

Askeriyedeki gazino ne demek?

Askerlerin eğitim ve iş dışında çay içip, televizyon izleyerek dinlenmeleri amacıyla oluşturulmuş kapalı mekan.

Okunma: 343