Onur belgesi nasıl alınır?

Onur belgesi nasıl alınır?

İçindekiler: Onur belgesi nasıl alınır?

Ulusal ya da uluslararası yarışmalara katılıp ilk beşe girenler; sosyal ve kültürel aktivitelere katılıp başarı gösteren öğrencilere onur belgesi verilir. Dikkat çektiğimiz üzere onur belgesi alabilmek için ille de takdir – teşekkür belgesi almanıza ya da ders notlarınızın çok yüksek olmasına gerek yoktur.

Aöf yüksek onur belgesi nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Beşinci Bölüm Diplomalar ve Belgeler başlıklı 18-(5) maddesinde "En az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı tüm derslerini başaranlardan DNO'su 3.

Anadolu AÖF vizeler online mı?

Üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde devam eden öğrencilerin gireceği AÖF bahar dönemi vize sınavı online olarak gerçekleştirilecek. AÖF sınavı 2. ve 6. yarı yıl dersleri için Nisan, 4. ve 8. yarı dersleri için Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Açık Öğretim Bahar dönemi sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversites Açıköğretim Fakültesi'nin yaptığı açıklamaya göre; AÖF bahar dönemi ara sınavları 10 - 11 Nisan 2021 tarihlerinde, dönem sonu sınavları ise 29 - 30 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

AÖF Güz Dönemi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler güz dönemi final sınavlarını 16-17 Ocak tarihlerinde yapacak. 3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri için Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır.

Açıköğretim üni sınavları ne zaman?

2020-2021 eğitim dönemi AÖF bahar dönemi vize sınavları iki oturum halinde gerçekleştirilecek. AÖF online sınavı 2. ve 6. yarı yıl dersleri için Nisan, 4. ve 8. yarı dersleri için Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Açıköğretim sınavları ne zaman 2020?

AÖF sınav takviminde yer alan bilgilere göre; 2020-2021 yılı AÖF güz dönemi sınavı 12-13 Aralık 2020 tarihinde yapılacak. AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 16-17 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Okunma: 344