Araba lastigi Garantiye girer mi

Araba lastigi Garantiye girer mi

Cankurtaranlar Araba lastigi Garantiye girer mi? by Admin Ekim 30, 2020

İçindekiler

Araba lastiği Garantiye girer mi?

Almış olduğunuz her dış ve iç lastik; üretim, malzeme ve işçilik hatalarına karşı üretici firmaların garantisi altındadır. Lastiğin garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde veya incelemede geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir ve inceleme süresi en fazla bir aydır.

Amortisör garanti kapsamında mı?

Aracınızın arka amortisörleri üretimden kaynaklı bir problemden ötürü işlevini yerine getirmiyorsa garanti kapsamında yenisiyle değiştirilir. Fakat amortisörler, balatalar, filtreler ya da salıncaklar gibi kullanıldıkça aşınan, belli bir ömrü olan aksamlar.

Ekspertiz garantisi nedir?

Ekspertiz Garanti Paketleri zorunlu olmamak ile birlikte müşteri talepleri doğrultusunda yine müşteri ihtiyaçları baz alınarak oluşturulmuştur. Satın almış olduğunuz ikinci el aracın kullanım sırasında oluşabilecek arızalar seçmiş olduğunuz paket kapsamında yer alıyor ise tamir masrafından kurtulabilirsiniz.

Balon yapmış lastik tamir edilir mi?

Yanak kısmında balon meydana gelmiş lastikler kesinlikle kullanılmamalı ve acilen değiştirilmelidir. Bu tip hasarların tamiri mümkün olamamaktadır. Yanak kısmında yapılacak olan yama tamiri sürüş esnasında patlayabilir ve kazaya sebep olabilir.

Continental lastik garantisi kaç yıl?

Fakat, lastik ve otomotiv endüstrisinin diğer tüm üyeleri ile birlikte, Continental, üretim tarihi üzerinden 10 yıl geçmiş tüm lastiklerin (stepne dahil), dış görünüşleri sağlıklı dahi olsa ve diş derinlikleri, izin verilen yasal minimum diş derinliğinin üzerinde bile olsa, servisten çekilmelerini ve yenileri ile …

Ekspertiz garanti süresi ne kadar?

Ayrıca ekspertiz raporları 5 yıl süre ile saklanacak. Ekspertiz raporuna yönelik değişiklikler 1 Nisan 2019 itibarıyla yürürlüğe girecek. Aracın motor, şanzıman, tork konvertörü, diferansiyel ve elektrik sistemi, satış tarihinden itibaren 3 ay veya 5 bin kilometreye kadar galericinin garantisi altında olacak.

Garanti Bankası ekspertiz ücreti ne kadar?

120 ay vadeli 100.000 TL tutarlı krediye uygulanan faiz oranına, kredi kullandırım aşamasında tahsil edilecek tahsis ücreti (500 TL), ortalama ekspertiz ücreti (850 TL, değişiklik gösterebilmektedir) ve taşınmaz rehin ücreti (260 TL) masraflarının toplamı olan 1.610 TL dahil edilerek hesaplanan maliyet oranıdır.

Yetkili servis garantisi ne demek?

Yetkili servislerce yapılan hizmetler garanti kapsamındadır. Cihaz garanti kapsamında ise herhangi bir ekstra ücret talep edilmez. Tüm bu avantajları ile özellikle garantisi devam eden ürünler için yetkili servisleri tercih edebilirsiniz.

Okunma: 344