Yurtici Kargo standart alici odemeli ne demek?

Yurtici Kargo standart alici odemeli ne demek?

Cankurtaranlar Yurtici Kargo standart alici odemeli ne demek? by Admin Temmuz 20, 2020

İçindekiler

Yurtiçi Kargo standart alıcı ödemeli ne demek?

Alıcı Ödemeli (A.Ö): Kargo ücretinin alıcı tarafından ödenmesidir. Alıcının şubeden veya adresinden gönderiyi teslim almadan önce kargo bedelini ödemesi gerekmektedir.

Alıcı ihbarlı ne demek?

Gönderi ilgili şubeye ulaşır ulaşmaz, alıcıyı arayıp bilgilendiririz. Gönderinizi alıcı, kimlik göstererek ya da alıcının yetkili kıldığı kişi yetki belgesini göstererek teslim alabilir.

n11 de kargo bedelini kim öder?

n11’de Kargo Ücretini Kim Öder? n11.com’da kargo ücretleri alıcı ya da mağaza tarafından ödenir.

Yurtiçi Kargo kapıda ödeme ücreti ne kadar?

100 TL ve üzeri siparişlerde kargolarınızı biz ödüyoruz. 100 TL altındaki siparişlerde Tüm Türkiye için kargo bedelimiz 7.5 TL’dir. (Kıbrıs ve Yurtdışı gönderilerinde kargo ücretini müşteri öder.) Kapıda ödeme olarak satın alırsanız 7.5 TL kapıda ödeme ücreti de siparişinize eklenecektir.

Alıcı ödemeli kargo nasıl yapılır?

Alıcının ilettiği sipariş bilgileri Tahsilatlı Gönderi Hizmeti müşterisi Gönderici (Satış yapan) tarafından Yurtiçi Kargo’ya direkt web entegrasyonu veya SELF-SERVİS hizmeti içinden iletilir. Gönderi, entegrasyon aracılığı ile satıcının ilettiği bedel için nakit tahsilat yapılması sonrası alıcıya teslim edilir.

Telefon ihbarlı teslim ne demek?

Telefon ile Bildiriyoruz. Gönderinizin alıcınız tarafından şubeden alınmasını tercih ediyorsanız, Telefon İhbarlı Teslim hizmetimizden faydalanarak, gönderiniz şubeye ulaştığında, alıcıya haber verilmesini ve zaman kaybetmeden alıcının gönderinizi şubeden teslim almasını sağlayabilirsiniz.

PTT ihbarlı kargo ne demek?

Kabul esnasında alıcının cep telefonu bilgilerinin alınması şartıyla adreste teslimi sağlanamayan ihbarlı gönderiler veya PTT iş yerinde kabul sırasında Kargomat varışlı olarak gönderilen gönderilerin 7/24 hizmet veren alıcısının adresine en yakın Kargomatlara bırakılması ile müşterilerimizin bu cihazlardan …

n11 de kargo ücreti var mı?

Ayrı ayrı gönderimlerde her iki ürün toplam 10 TL + KDV, eğer birlikte gönderilirse 5,5 TL + KDV olacaktır. 3. Bu hizmet “Alıcı öder” ve “Şartlı Ödeme” durumundaki kargoları kapsamaktadır. Ücretsiz kargo tutarı, mağaza tarafından ödenmeye devam edecektir.

n11 şartlı ödeme nedir?

Alıcıların ödemesini istediğini ürünler için Alıcı Öder, Sizin ödeyeceğiniz kargo ücretleri için Mağaza Öder, Depo adresinde tanımladığınız sipariş tutarının veya ürün miktarının üzerindeki kargoları siz, bu tutarın veya miktarın altındaki gönderimleri alıcı ödeyecekse Şartlı Ödeme seçeneğini işaretleyin.

Okunma: 319