Yeni bir sehirde insanlarla tanismanin iyi bir yolu nedir?

Yeni bir sehirde insanlarla tanismanin iyi bir yolu nedir?

Yeni bir şehirde insanlarla tanışmanın iyi bir yolu nedir?

Çevredeki etkinliklerden haberdar olmanın en iyi yollarından biri de Facebook gruplarıdır. Mahallenizi, şehrinizi ya da ilgi alanlarınızı aratmayı deneyin. Bu şekilde size en uygun grupları bulabilirsiniz. Bu grupları takip ederek aktivitelere katılabilir, ortak ilgi alanlarınız olan kişilerle tanışabilirsiniz.

Farklı insanlarla nasıl tanışılır?

Yeni insanlarla tanışmanın yolları

Ne istediğinizi bilin. Nasıl bir sosyal hayat istediğinize, hayatınızda ne tarz insanların bulunmasını tercih ettiğinize karar verin. Küçük adımlarla başlayın. 3. Egonuzdan kurtulun. Evden çıkın. Samimi olun. Yeni insanlarla tanışmanın önemi.

Yeni insanlarla nerede Tanışılır?

İşte size yeni insanlarla tanışabileceğiniz en ideal ortamlar…

İş etkinlikleri. Eğer çalışıyorsanız iş ortamı yeni insanlarla tanışmak için en ideal yerdir. Kulüp ya da dernekler. Evcil hayvan parkları Sevdiğim kişiyle nasıl tanışabilirim?

Hoşlandığın kişiyle onu zaten tanıyormuş gibi konuş. Hoşlandığın kişiyi çok iyi tanımadığın doğru olsa bile onunla yine de sıcak ve samimi bir tonla konuşmalısın. Samimi ve sıcak bir tonda “Merhaba, tanıştık mı bilmiyorum. Ben Tolga, nasıl gidiyor?” deyip giriş yaparak bir sohbet bile başlatabilirsin.

Ilk konuşma nasıl olmalı?

Biriyle ilk defa konuşurken hangi yöntemleri izlemeliyiz?

Cesur olun ve daha az endişelenin. Meraklı olun. Planın dışına çıkmaktan korkmayın. İltifat edin. Her iki tarafın da ortak noktası olduğu aşikar bir konu açın. Tanımadığınız insanlarla daha çok diyalog kurun. Garip anların sizi bozmasına izin vermeyin.

Bir erkekle nerede Tanışılır?

Hayatınızın erkeği ile nerede tanışabilirsiniz?

Süpermarket; kadınlarla tanışma mekanı olarak süpermarketler ilk 5’te yer alır. Spor salonları; birer cennettir! Erkek Sporları; sörf, kayak, motor sporları erkeklerle tanışma şansınızı arttırır. Yapı Malzemesi Mağazaları; Erkeklerin doğal ortamlarıdır. Yeni biriyle tanışırken nelere dikkat etmeli?

Bu yazımızı okuduktan sonra yeni birileriyle tanışmayı iple çekeceksiniz.

1. Tanışmadan önce araştırma yapın. Hazırlıklı olun. 3. Karşınızdaki kişinin de rahat olmadığını unutmayın. Rahat bir şekilde gülümseyin. Karşınızdaki insanın gözüne bakın. Görüştüğünüz kişinin kültürüne uygun olarak selamlaşın.

Yeni bir kızla nasıl tanışılır?

Sohbet etmek istediğin kıza yaklaş, gülümse ve merhaba de. Kendi adını söyle ve onun adını sor. Bunları sade bir biçimde yap. Samimi ve nazik bir selamlama, ucuz tavlama taktiklerine karşı her zaman galip gelir.

Dertleşmek iyi midir?

Bu iç konuşmalar oldukça sağlıklıdır ve zihnimizi dinç tutarken düşüncelerimizi organize etmemize, aksiyonları planlamamıza, hafızamızı güçlendirmemize, duygularımızı ayarlamamıza yardımcı olurlar. Başka bir deyişle, iç konuşmalarımız sayesinde kendimizi kontrol ederiz.

Okunma: 344