WPS Office uyelik iptali nasil yapilir

WPS Office uyelik iptali nasil yapilir

Yönergeler WPS Office uyelik iptali nasil yapilir?

İçindekiler

WPS Office üyelik iptali nasıl yapılır?

Diğer Microsoft aboneliklerini iptal etme

Hizmetler ve abonelikler’e gidin ve aboneliğinizi satın alırken kullandığınız Microsoft hesabınızla oturum açın. Aboneliğinizi bulun ve Yönet’i seçin. Sonraki sayfada İptal’i seçin (ya da abonelik türünüze bağlı olarakYükselt veya İptal yazabilirsiniz).

Exxen üyelik bitince ne olur?

Aboneliğinizi iptal ettirdikten sonra kalan deneme sürenizi kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bu süre zarfında kayıt olduğunuz mail adresi ve şifrenizle birlikte Exxen’e giriş sağlayabilirsiniz, ancak deneme süreniz bittiği zaman hesabınız platformdan tamamen silinecektir.

Itunes ödemesi nasıl iptal edilir?

Aboneliğinizi music.apple.com adresinden iptal edemezseniz aboneliğinizi Ayarlar’dan iptal edin. Apple Music için Google Pay ile ödeme yapıyorsanız aboneliğinizi yalnızca Android cihazınızdaki Apple Music uygulamasından veya play.google.com adresinden iptal edebilirsiniz.

WPS ücretli mi?

WPS Office ücretsiz bir Office programı olmaktadır. Bu uygulama telefonlara indirilebilmekte ve tüm Office Word işlemci işlevlerini entegre edebilmektedir. Bu uygulama Microsoft Word, Excel, Power Point, Google doküman ve Adope PDF formatı ile tam olarak uyumlu olmaktadır.

Exxen üye olduktan sonra iptal edilir mi?

Uygulama üzerinde “Hesabım”, web üzerinde “Hesap ve Ayarlar” sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.

Exxen deneme süresi var mı?

İzlemek istediğiniz içerik eğer Exxen platformundayda 7 gün ücretsiz deneme paketini alabilirsiniz.

Amazon Prime aylık ücret ne kadar?

Tercih ettiğiniz kartı güncellemek için Prime Üyeliğini Yönetin sayfasına gidin. Amazon Prime Üyelik* Ücreti: Aylık 7,90 TL’dir.

Bir site üyeliği nasıl iptal edilir?

Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.

Google Play uygulamasını açın. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun. Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler’e dokunun. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin. Aboneliği iptal et’e dokunun. Talimatları uygulayın.

Okunma: 395