Whatsapptan video nasil kaydedilir?

Whatsapptan video nasil kaydedilir?

Cankurtaranlar Whatsapptan video nasil kaydedilir? by Admin Ekim 26, 2020

İçindekiler

Whatsapptan video nasıl kaydedilir?

Adımlar

⁝ butonuna dokun. Ayarlar’a dokun. Sohbet ayarları’na dokun. Otomatik medya indirme’ye dokun. Mobil veri kullanırken’i seç, ardından Medya yok’u seç. Wi-Fi’ye bağlıyken’i seç, ardından Medya yok’u seç. Dolaşımdayken’i seç, ardından Medya yok’u seç. WhatsApp ekranına dönene kadar geri butonuna dokun. WhatsApp Görüntülü Konuşma Bilgisayar nasıl yapılır?

1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. 2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor. 3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web’ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

WhatsApp arama Ses kaydı nasıl yapılır?

Eğer ki arama yaparken ekranda widget şeklinde bir mikrofon butonu göremiyorsanız, aramayı başlattıktan sonra Cube Call Recorder uygulamasını açın ve sağ altta duran mikrofon tuşuna basın. Aramadaki sesler otomatik olarak kaydedilmeye başlanacaktır.

Neden WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum?

Eğer kablosuz ağ (Wi-Fi) bağlantısındayken WhatsApp araması yapamıyorsanız ya da arama alamıyorsanız, yönlendirici (router) güvenlik ayarlarının ve güvenlik duvarı konfigürasyonunun, WhatsApp Aramasının düzgün çalışması için gerekli olan belirli bağlantı tiplerini engellemediğinden emin olun.

WhatsApp’tan gelen resimler nasıl kaydedilir?

Kategorideki Sohbet seçeneğine dokunun. Son olarak da ‘Medyayı galeride göster’ ya da ‘Film rulosuna kaydet’ seçeneğini aktif hale getirin(IOS cihazlar için film rulosuna kaydeti, android cihazlar için Medyayı galeride gösteri aktif hale getirmelisiniz)

WhatsApp durumunda video nasıl paylaşılır?

WhatsApp Durum ‘da 30 saniyeden uzun videolar paylaşma

Adım: Android cihazınıza WhatsCut Pro + uygulamasını indirin. Adım: Kurulumu gerçekleştirin ve uygulamayı açın. Adım: Paylaşmak istediğiniz videoyu seçin. Adım: Bu aşamada video işlenmeye başlayacak ve video resmi WhatsApp uygulamasında görünecek. Bilgisayardan görüntülü konusma nasıl yapılır?

Web’deki Mesajlar

messages.google.com sayfasına gidin. Solda, bir görüşme seçin veya Sohbet başlatın’ı tıklayın. Sağ üstte, Google Duo’da görüntülü veya sesli arama’yı tıklayın. Yeni bir sekme açılır. Görüntülü görüşme’yi tıklayın.

Okunma: 378