Wattpad e-posta adresimi ve sifremi unuttum ne yapmaliyim?

Wattpad e-posta adresimi ve sifremi unuttum ne yapmaliyim?

Katkı Wattpad e-posta adresimi ve sifremi unuttum ne yapmaliyim? by Admin Ekim 12, 2020

İçindekiler

Wattpad e-posta adresimi ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Hizmet Sağlayıcısıyla İletişime Geçin. Eğer şifrenizi unuttuysanız ve kaydolmak için kullandığınız e-posta adresinize erişiminiz yoksa lütfen o e-posta hesabına erişim sağlamak için servis sağlayıcınıza bir e-posta gönderin.

Wattpad’de neden oturum açılmıyor?

Kablosuz (wi-fi) / veri bağlantınızı kapatıp açın veya başka bir kablosuz ağa bağlanmayı deneyin. Hesabınızdan çıkış yapmayı, tarayıcınızın önbelleğini / çerezlerini temizlemeyi ve tekrar giriş yapmayı deneyin. Hesabınıza Firefox veya Google Chrome gibi farklı bir tarayıcı kullanarak erişmeyi deneyin.

Wattpad Şifre Nasıl Alınır?

E-posta adresinizi doğrularken ya da şifrenizi sıfırlarken bizden bir e-posta almanız gerekmektedir. Bu e-posta Wattpad hesabınıza bağlı e-posta adresinize gönderilir. NOT: Belli bir hesabın e-posta adresine bağlı olup olmadığını test etmek için www.wattpad.com/forgot adresine girerek test edebilirsiniz.

Eski wattpad hesabına nasıl girilir?

Kendi Kapattığım Hesabımı Nasıl Tekrar Açarım?

Wattpad.com gidin ve Oturum Başlat’a tıklayın. Hesabınıza ait kullanıcı adınızı ya da e-posta adresinizi ve şifreniz girin. Eğer hesabınızı başarıyla yeniden açıldıysa, ana sayfasınıza yönlendirileceksiniz. Ayrıca konu ile Wattpad bir e-posta alacaksınız. Wattpad oturum süresi doldu ne yapmalıyım?

Hesabınız altı aydan daha uzun süredir kapalı kalırsa kalıcı olarak silinir. Hesabınızı kapattıktan sonraki altı ay boyunca, yorumlarınızın ve etkinliklerinizin yeniden profiliniz ile ilişkilendirilmesi de dahil, farkında olmadan veya yanlışlıkla kapatılmışsa hesabınızı yeniden açmanız hala mümkün olacak.

Wattpad nasıl oturum açılır?

Bir internet tarayıcısı açın ve https://www.wattpad.com adresine gidin.

Sağ üst köşedeki Oturum Aça tıklayın, ekranın ortasında bir oturum açma penceresi açılacaktır. E-postanızı / kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Giriş Yapa tıklayın. Wattpad Hesabı Nasıl Açılır?

Google ile:

Okumaya Başla ya da Yazmaya Başla seçeneklerinden birisine tıklayın. E postanızı yazarak hesabınızda kullanacağınız kullanıcı adı ve şifreyi belirleyin. Doğum gününüzü yazın. Okumaya Başla ya da Yazmaya Başla seçeneklerinden birisine tıklayın. Hesabınızı oluşturmak için verilen talimatları izleyin.

Okunma: 344