UNIQ Istanbul sahibi kimdir?

UNIQ Istanbul sahibi kimdir?

Nesne UNIQ Istanbul sahibi kimdir?

İçindekiler

UNIQ İstanbul sahibi kimdir?

UNIQ İstanbul satıldı mı? TürkMall imzalı UNIQ İstanbul’da yönetim değişti. Maslak’taki UNIQ İstanbul’un yeni yönetimini Filistin asıllı Allan Bilal aldı….

Uniq de neler var?

UNIQ HALL.

UNIQ LOUNGE. UNIQ BOX. UNIQ EXPO. VOLKSWAGEN ARENA. XTREM AVENTURES. WAPİYON ÇOCUK.

Uniq Hall kaç kişi?

4. sezonunu tamamlayan Uniq Hall, 1.156 seyirci kapasitesi ile İstanbul’un en büyük tiyatro salonlarından biridir.

Uniq Maslak ne zaman açıldı?

Maslak`ta yer alan şehrin yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul 13 Aralık Cumartesi günü iş, sanat ve eğlence dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı bir geceyle açıldı.

Maximum uniq Açıkhava otopark var mı?

Mekanın öne çıkan özelliklerinden biri yemyeşil bir lokasyonda olması. Çevresindeki ormanlık alanın yanı sıra, mekanın hemen yakınındaki tarihi köşkler de atmosfere derinlik katıyor. Maximum Uniq Açıkhava’ya özel aracınızla kolaylıkla gidebilirsiniz, çünkü otopark imkanı sayesinde park sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Maximum uniq Açıkhava nasıl giderim?

Sariyer bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden UNIQ Açık Hava Sahnesi adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

Otobüs: 41AT, 41E, 47L. Metro: M2. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-08, MİNİBÜS: SRY-13.

Uniq buz pateni ne zaman kapanıyor?

Müzik ve dansın zarif dokunuşlarıyla hayata hareket katan olanaklar sunan UNIQ Winter Tales, uygun fiyatlarıyla her yaş grubu için eşsiz bir deneyim sunuyor. Pist kış ayları boyunca haftanın her günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet verecek.

UNIQ İstanbul ne yapılır?

uniqistanbul

KONSER. TİYATRO. ÇOCUK. BUZ PATENİ MACERA. YEME&İÇME. UNIQ. ULAŞIM.

Maximum uniq ne zaman açıldı?

Maximum Uniq’in içinde yer alan ‘Lounge’, ‘Box’ ve ‘Hall’ olarak 3 ayrı mekânda gerçekleşecek stand up’tan, konsere, çocuk atölyelerinden, müzikallere, dans gösterilerinden kapalı gişe tiyatro oyunlarına uzanan geniş yelpazedeki etkinlikler ile Maximum Uniq kapılarını 3 Kasım’da açıyor.

UNIQ İstanbul ne zaman açıldı?

UNIQ İstanbul otopark ücretli mi?

otoparkına para vermemek adına 40 takla attigim avm/yasam kompleksi. 30 tl’lik yeme-içme fişi getirirseniz otopark ücretsiz.

Uniq istanbulda ne yenir?

Yeme & İçme

Tamirane. Ghita. KFC. Karafırın. Burger Lab. Mest & Odun. Caffè Vergnano. Starbucks.

Maksimum uniq açık hava nerede?

“Maximum Uniq Açıkhava” Maslak’ta, şehrin kalbinde, yemyeşil bir dokunun içinde, tarihi köşklerle süslenmiş, ayrıcalıklı ortamında, sanatseverleri birbirinden keyifli ve eğlenceli kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturuyor.

Uniq hangi durak?

Sariyer bölgesinde bulunan UNIQ İstanbul konumuna en yakın otobüs durağı hangisidir? Maslak Kültür Merkezi durak, Sariyer içindeki UNIQ İstanbul konumuna en yakındır.

Okunma: 343