Turkiyede kac tane KBB doktoru var?

Turkiyede kac tane KBB doktoru var?

İçindekiler

Türkiyede kaç tane KBB doktoru var?

Kabaca bir rakamla da Türkiye’de yaklaşık 3 bin civarında kulak burun boğaz uzmanı bulunduğu belirtiliyor.

Mustafa Cantürk kimdir?

2015 Kasımdan beri halen özel Gaziosmanpaşa Medicalpark hastanesinde KBB uzmanı ve başhekim olarak, İstinye Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Özelde kulak muayenesi ne kadar?

Kulak Burun Boğaz : 200 TL – Özel muayene ücretleri 200 – 450 TL. Kardiyoloji: 150 TL – Özel muayene ücretleri: 150 – 400 TL. Göz Hastalıkları: 100 TL Özel muayene ücretleri: 100 – 300. Beyin Cerrahi: 150 TL Özel muayene ücretleri: 150 – 700 TL.

Kulak doktoruna ne denir?

Bu alanda uzmanlaşmış doktorlara otorinolarengolojist, kulak burun boğaz uzmanları, KBB doktorları, KBB cerrahları veya baş boyun cerrahları denir. Uzmanlar kulak, burun, boğaz ve kafatasının tabanında görülen hastalıklar ile kafa ve boyundaki kanser ve iyi huylu tümörlerin cerrahi tedavisini gerçekleştirir.

Hakan Korkmaz hangi hastanede çalışıyor?

2005 Aralık’ta Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi’ne Klinik Şefi olarak atandı, aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Belgesi’ni kazandı. 2011 Mayıs’ta Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalına Profesör olarak atandı.

Kulak Burun Boğaz Cerrahisi Nedir?

Kulak Burun Boğaz; İşitme, konuşma, burun ve sinüs, denge bozuklukları, boğaz hastalıkları tanı ve tedavisi , baş ,boyun kanserleri ve bu bölgedeki tümöral yapıların cerrahisini kapsar.

Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi nasıl gidilir?

Metrobüs kullanarak geliyorsanız; Edirnekapı durağında inip yukarıya çıkınız. Şehitlik Tramvay durağından binip Sağmalcılar durağında ininiz. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geliyorsanız, köprüden sonra Bayrampaşa tabelasından giriniz, daha sonra Gaziosmanpaşa tabelası takip ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Okunma: 539