Triplex villa ne demek?

Triplex villa ne demek?

Nesne Triplex villa ne demek?

İçindekiler

Triplex villa ne demek?

Kelime anlamı olarak üç katlı ev anlamına gelen tripleks, genellikle içinden merdiven geçen üç katlı yapılar için kullanılmakta olup kendisine ait bir bahçesi, havuzu, çatısı veya teras katı bulunan müstakil veya villa tarzında karşılaştığımız bir ev modelidir.

C tipi villa ne demek?

Çevresi ile tamamen izole ve müstakil bahçeye sahip olan en büyük metrekareli villa tipidir.Bodrum kat,giriş kat,yatak odaları katı ve çatı katı olmak üzere dört kattır.

Villa kaç katlı olur?

4 katlı olarak inşaatı yapılan evlerin içerisinde bulunan; hamam, spor salonu, buhar odaları, açık ve kapalı havuzları gibi tüm ihtiyaçları sunan lüks yapılardır.

Lüks villa nedir?

Kiralık lüks villalar temel gereksinimlerden fazlasını içinde barındıran villa seçenekleridir. Geniş yüzme havuzu, panoramik deniz manzarası, jakuzi gibi daha birçok özelliğin bir veya birden fazlasını içinde barındırır.

Triplex ev kaç katlı olur?

Genellikle villa tarzında, bahçesi olan müstakil daireler olarak inşa ediliyor. Tripleks dairelerin özellikleri arasında 3 katlı olması yer alıyor.

Villa nedir TDK?

Villa, genelde kent dışında veya yazlık bölgelerde bulunan müstakil evlere deniyor. Genellikle 2-3 katlı yapı şeklinde tasarlanan villalar, bahçeli, havuzlu ve denize yakın olma özelliklerine sahiptir. Ayrıca ıslak zeminin de bulunduğu villalarda üst katlarda yatak odaları bulunur.

Hangi evlere villa denir?

Villa, genelde kent dışında veya yazlık bölgelerde bulunan müstakil evlere deniyor. Genellikle 2-3 katlı yapı şeklinde tasarlanan villalar, bahçeli, havuzlu ve denize yakın olma özelliklerine sahiptir.

Villa nasıl bir şeydir?

Villaları apartman dairelerinden, dubleks veya tripleks dairelerden ayıran en büyük özellik, müstakil geniş bir arazi üzerinde kurulmuş olmaları. Geniş alanın tamamı mimari plana dahil edilen villalar, genellikle içinde yaşayanlara özel alan sağlayan geniş bahçeleriyle biliniyor.

Villalar kaç metrekare olur?

Belirlenen kriterler doğrultusunda lüks bir villanın salonu 100 m2’den büyük olmalı, villanın mutfağı yaşam alanı olarak dizayn edilmeli ve 40 ile 60 m2 büyüklüğünde olmalı, minimum 4-5 yatak odasına sahip olmalı ve yatak odalarında banyo ve geniş gömme dolaplı olmalı.

Villa tipi ev ne demek?

Bir villa nasıl olmalı?

Hangi eve villa denir?

Okunma: 318