Tom Ford White Patchouli nasil bir koku?

Tom Ford White Patchouli nasil bir koku?

Yönergeler Tom Ford White Patchouli nasil bir koku? by Admin Ağustos 16, 2020

İçindekiler

Tom Ford White Patchouli nasıl bir koku?

İsminden de anlaşılacağı üzere paçuli (silhat yada tefarik) merkezli kokuya sahip. Fragrantica’da çiçeksi şipre olarak sınıflandırılmış. Resmi tanıtımı şöyle: “White Patchouli enerjik bir açılış yapar. Bergamotun ışıltılı notaları, nazik beyaz şakayık ve baharatlı kişniş ile birleşerek anında ilgi uyandırır.

Patchouli tütsü nedir?

Patchouli Tütsü, paçuli bitkisinin aromatik yapraklarından üretilir. Dikkat ve konsantrasyon arttırıcı etkisiyle bilinir. Şifada dikkat eksikliği yaşayan insanların terapisinde kullanılır.

Ylang ylang yağı nasıl kokar?

Ylang Ylang (Cananga Odorata) kokulu eau de toilette. 35 ml içerir. Parfümün içindeki Ylang Ylang notası; Misk, Yasemin, Vanilya ve Gül Ağacı notaları ile desteklenmiştir, ancak genel karakteri ile yanına yaseminini arayan acımsı tatlılığıyla enfes ylang ylang otu gibi kokar.

Patchouli yağı nedir?

Paçuli bitkisi yapraklarından elde edilen paçuli yağı kozmetik, parfümeri ve tütsü yapımında kullanılır. Eskiden Uzak Doğu’da giysilerin güzel kokması için kullanılan bazı uçucu yağlar günümüzde kullanıcıları tarafından ciltlerine parfüm olarak Paçuli Yağı sürmeyi tercih etmektedirler.

Paçuli kokusu neye benzer?

Paçuli, güçlü bir kokuya sahiptir. Genel olarak koku tarzı, odunsu ve topraksı olarak ifade edilir. Bu nedenle karakteristik olarak odunsu tarza sahip olan parfümlerde sıklıkla kendisine rastlanır. Yalnızca parfüm değil, son yıllarda tütsü ve alternatif bazı ilaçlarda da kullanımı artmıştır.

Tom Ford Velvet Orchid nasıl bir koku?

Ürün İçeriği : Tom Ford Velvet Orchid çiçeksi amber kokusu ile ikonik Tom Ford Black Orchid’in, şehvetli bir kadının bedenine dökülmüş halidir. Ferahlatıcı notalar, taç yapraklar, bal ve rom içerir. Bedeninizi okşayacak, ışıltılı sıcaklığı içinde kendinizi keşfedeceğiniz yepyeni bir koku.

Tom Ford parfüm nasıl?

unisex bir parfüm olmasına rağmen daha çok kadın kullanıma uygun gibidir. pudramsı tatlı yapısı gerçekten iyi olmuş, biraz da sanırım bulgari black’in daha tatlımsı ve ağır olanı gibi… ama kesinlikle vazgeçilmez, inanılmaz bir havası yok. ismi ve şişesi kokudan bir adım önde olan değişik bir parfüm.

Paçuli yağı nedir ne işe yarar?

Cilt lekelerine direkt olarak Paçuli yağı kullanabilirsiniz. Paçuli yağı cilt lekelerini temizler ve cildi onarır. Cildin temizlenmesini sağlayan Paçuli yağı aynı zamanda cildin nemini de dengeler. Bu şekilde daha iyi bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Ylang ylang yağı kokusu neye benzer?

Ylang ylang esansı nasıl kullanılır?

Ylang Ylang Yağı Nasıl Kullanılır? Masaj uygulamasında kullandığınız yağların içerisine 4-5 damla ylang ylang yağı ekleyerek masaj yağının rahatlatıcı etkisini kolayca arttırabilirsiniz. Bu yağı saç bakımınızda ve cilt bakımınızda kullanmanız uygundur!

Okunma: 319