Tikali Mutfak lavabo gideri nasil acilir?

Tikali Mutfak lavabo gideri nasil acilir?

Blog Tikali Mutfak lavabo gideri nasil acilir? by Admin Haziran 18, 2020

İçindekiler

Tıkalı Mutfak lavabo gideri nasıl açılır?

Lavabonun deliğini kapatacak şekilde 1 su bardağı karbonat dökün. Üzerine 1 su bardağı beyaz sirke veya üzüm/elma sirkesi dökün. Karbonat ve sirke asidik reaksiyon oluşturacaktır. Elinize eldiven takıp süzgecin tıpasını kapatın ve 30 dakika bekleyin.

Lavabo tıkanıklığına ne iyi gelir?

Tıkalı bir lavaboya karşı en doğal çözüm ise karbonat. Nasıl uygulayacağımıza gelirsek; Tıkanmış olan gidere, yarım bardak karbonat ve yarım bardak sirke döküp 15 dakika bekletin. Daha sonra sıcak su dolu bir çaydanlığı gidere boşaltın. Lavaboyu açmak işte bu kadar kolay.

Lavabo giderleri nasıl açılır?

Her markette kolaylıkla bulunan; karbonat, sirke ve tuz ile tıkanmış lavabo kolaylıkla açılır. Bir su bardağı karbonat ve bir bardak sirke karıştırılarak gider alanına dökülür. Ardından eldiven takılmış bir elinizle ya da tıpa ile gider kapatıp 30 dakika kadar bekleyebilirsiniz.

Gider tıkanıklığı nasıl açılır?

Sirke ve karbonatla lavabo tıkanıklığı açma yöntemi

Bir bardak karbonat lavaboya dökülür. Ardından bir bardak sirke dökülür. Elma veya üzüm sirkesi fark etmez. Karbonat ve sirke kimyasal yapıları nedeni ile reaksiyona girerek tıkanıklığa sebep olan cisimleri eritmeye çalışır. Yarım saat beklenilir. Boru tıkanıklığı nasıl açılır?

Toz lavabo açıcıyı kullanmadan önce suyu iyice kaynatın. Nalburdan veya marketten aldığınız lavabo açıcının paketini makas yardımıyla kesin, ardından gider borusuna tozu dökün. Kaynattığınız suyu dikkatli ve yavaş bir şekilde gidere dökün bol su göndererek pompayla takviye edin ve tıkanıklığınız açılmış olacaktır.

Boru Tikanmasi nasil acilir?

Gideri ne açar?

Sirke ve karbonatla gider açmak oldukça basit bir yöntemdir. Öncelikle tıkanmış olan gidere yarım bağırdak sirke ve yarım bardak karbonat dökün. Ardından 15 dakika kadar bekleyin….1. Sirke ve Karbonat Yöntemi

Yarım bardak sirke. Yarım bardak karbonat. Yarım çaydanlık sıcak su.

Gider borusu tıkanıklığı nasıl açılır?

Bunun için yapmanız gereken sirke ve karbonatı karıştırıp gidere dökmektir. Yaklaşık yarım saat kadar bekledikten sonra bolca su dökün. Gider açmada oldukça etkili olan sirke ve karbonat karışımı tıkanıklığa yol açan maddelerin çözünmesini sağlayarak giderden kolayca akmalarına yarar.

Içinde su olan lavabo nasıl açılır?

Karbonat ve sirke pek çok yerde olduğu gibi tıkanan lavaboları açma konusunda da işe yarar. Bir bardak sirkeye 2 kaşık karbonatı koyup lavabonuzun içine boşaltın ve birkaç dakika bekletin.

Tikanan boru gideri nasil acilir?

Okunma: 318