Tecno camon hangi ulkenin markasi?

Tecno camon hangi ulkenin markasi?

Cankurtaranlar Tecno camon hangi ulkenin markasi?

İçindekiler

Tecno camon hangi ülkenin markası?

2006 yılında kurulan Hong Kong merkezli bir Çinli cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile; Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo gibi Türkiye’de akıllı telefon üretimine başlayan markalar arasına katılmıştı.

TECNO CAMON 16 nerede üretiliyor?

TECNO Mobile’ın İstanbul Pendik’teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16 satışa sunuldu. CAMON 16’nın Türkiye fiyatı 3499 TL olarak belirlenmiş. TECNO CAMON 16, Temmuz ayından beri ülkemizde satılıyordu.

Tecno camon ne zaman çıktı?

Tecno Mobile, 2020 yılında Camon 16 Premier modeliyle Türkiye’ye giriş yapmıştı. 64 megapiksel kamerasıyla beğenimizi kazanan telefonun ardından Pove ve Spark 6 modelleri Türkiye’de satışa sunulmuştu.

TECNO telefon fabrikası nerede?

Son olarak Çin merkezli Tecno Mobile de İstanbul – Pendik’teki fabrikada üretime başlıyor. Bu fabrikada toplamda 1000 kişilik istihdam sağlayan Techno Mobile, uzun vadede Türkiye’de kullanıcıların gereksinimlerine göre özel modeller geliştirileceğini belirtiyor.

Tecno camon yerli mi?

Tecno, Türkiye’ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye’de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16’nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.

Tecno camon 1.6 nasıl bir telefon?

Hemen altında yine fiziksel parmak izi sensörünü bulunduran telefonda bu sensör gayet akıcı çalışıyor. Ayrıca yüz tanıma özelliği de mevcut ve o da gayet seri. Telefonun çevresine baktığımızda sol yanda SIM kart çekmecesini görüyoruz. Tecno Camon 16, çift SIM kart destekli bir telefon.

Tecno POVA hangi markanın yan ürünü?

Tecno Mobile Türkiye’de mart ayından bu yana Camon 12 Air ve Spark 4 Lite modelleriyle piyasada, şimdi ise Camon 16 Premier modelinin yanı sıra Pova ve Spark 6 cihazlarıyla tüketicilerin ulaşabileceği ürün gamını artırmaya devam ediyor.

Tecno Spark nasil bir telefon?

Genel olarak baktığımda verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim. Kamera konusunda gerçekten okuduklarınız kadar varlar, çok kaliteli çekimler yapabiliyorsunuz. Makro modu gerçekten çok hoş detaylar çıkarıyor ortaya. Şarjı iyi 5k üstü mah bataryaya sahip. Ekran genişliği de gayet iyi.

Okunma: 343