Taylomisin 200 ilac ne ise yarar

Taylomisin 200 ilac ne ise yarar

İçindekiler

Taylomisin 200 ilaç ne işe yarar?

Taylomisin beyazdan kahverengimsi sarıya kadar değişen renkte olup, her 1 gramında 1 g Tilosin baza eşdeğer Tilosin tartarat içerir. KULLANIM SAHASI VE ENDİKASYONLARI: Tilosin esas olarak bakteriyostatik etkiye sahip olup, bakterilerde protein sentezini engellemek suretiyle antibakteriyel etki gösterir.

Tavilin 200 nasıl kullanılır?

Kas içi yoluyla vücuda enjekte edilir. Tedavi, hastalığa bağlı belirtiler geçtikten bir gün sonrasına kadar devam etmeli ancak 5 günü geçmemelidir. 50 ve 100 ml’ lik kahverengi flakonlarda, karton kutuda satışa sunulmuştur.

Tylan ilaç ne işe yarar?

FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ; Tilosin, fermentasyon yoluyla Stremptomcyes fradiae kültüründen elde edilen makrolit grubu bir antibiyotiktir. Bakterilerde 50-S ribosomal alt birime bağlanarak bakteri gelişimini durdurur. Antibakteriyel spektrumunda Mycoplasma sp., gram pozitif ve bazı gram negatif mikroorganizmalar bulunur.

Tavilin ilaç nedir?

Etken maddesi tilosin tartarat olan, hayvan sağlığında, içme suyuna katılmak sureti ile tilosine duyarlı bakterilerin enfeksiyonlarında tedavi amaçlı kullanılan açık sarı renkli antibakteriyel toz çözeltidir.

Symtay tavuk ilacı ne işe yarar?

KULLANIM SAHASI SYMTAY Oral Çözelti Tozu, tavuk ve hindilerde duyarlı bakteriler tarafından meydana getirilen enfeksiyonların tedavisinde kullanılır.Başlıca Mycoplasmosis (CRD), Leptospirosis ile hindilerin bulaşıcı sinus iltihabında kullanılır.

Oral Cozelti tozu ne ise yarar?

MEDIFLUM Oral Çözelti Tozu, etçi tavuk ve hindilerde; Kolibasilloz (E. Coli enfeksiyonları), Pasteurellosis (Tavuk kolerası), Salmonellozis ve flumekuine duyarlı bakteriler tarafından meydana getirilen solunum ve sindirim sistemi hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Enrolen hayvan ilacı ne işe yarar?

Enjeksiyonluk Çözelti Bileşimi: Her ml’si 100 mg Enrofloksasin içerir. Kullanım Sahası ve Endikasyonları: Sığır ve koyunlarda enrofloksasine duyarlı gram negatif ve gram pozitif bakteriler ile Mikoplazmalar tarafından meydana getirilen enfeksiyonların sağıtımında kullanılır.

Enrolen tavuklarda kullanılır mı?

Oral Çözelti Bileşimi: Her ml’si 200 mg Enrofloksasin içerir. Kullanım Sahası ve Endikasyonları: Etçi tavuk ve hindilerde enrofloksasine duyarlı bakterilerden kaynaklanan enfeksiyonların sağıtımında kullanılır.

Okunma: 1161