Tarimsal sulama elektrik aboneligi nasil alinir

Tarimsal sulama elektrik aboneligi nasil alinir

Popüler Tarimsal sulama elektrik aboneligi nasil alinir?

Tarımsal sulama elektrik aboneliği nasıl alınır?

Abonelik başvurusu için arazi tapu kaydı, onaylı elektrik projesi, ilgili resmi kuruluşlardan alınmış yeraltı suyu kullanma izin belgesi, sulamanın tarımsal amaçlı olduğunu gösterecek bir belgenin gerekli olduğu bilgisini verdi.

Elektrik su üstüne alma nasıl yapılır?

Eğer kişisel başvuru yapacaksanız aşağıdaki belgelerin eksiksiz olduğuna emin olmalısınız:

Nüfus cüzdanı Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.) Sayaca ait eski bir fatura veya sayaç seri numarası Sayacın güncel işareti. Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi.

Bahçe sulama aboneliği nasıl alınır?

– İlk su aboneliği için başvuracak abonelerimiz, bulundukları İlçedeki abone işleri şefliklerine başvurmaları gerekmektedir. – Bahçe içerisinde yapı bulunmaması, yapı var ise yapının Yapı Ruhsatı, Yapı Kayıt Belgesi veya bağlı bulunduğu İlçe Belediyesinden yapı ruhsatına tabi olmadığına dair yazı getirilmelidir.

Tarımsal su aboneliği nasıl alınır?

Abonelik yaptırma işlemleriniz için gerekli belgeler;

Abonelik yaptırma işlemleriniz için gerekli belgeler; – Tesisat Numarası – Tekil Kod / Sayaç Barkod Seri Numarası / Abonelik yapılacak yere ait eski bir fatura. – Yetkili kişinin geçerli kimliği. – Su kullanma izin belgesi veya ruhsatının aslı

E-devlet üzerinden elektrik aboneliği nasıl yapılır?

E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından ” Yeni Başvuru” kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

Kuyu suyu aboneliği nasıl yapılır?

Kuyu suyu kullanıldığı durumlarda, belediyeye müracaat edilerek “Atık Su Abonelik” sözleşmesi imzalanması zorunludur….Su Abone İşlemleri

Yapı kullanma izin belgesi (oturma ruhsatı) ve fotokopisi, Numarataj krokisi veya belgesi aslı ve fotokopisi, Tapu ve kimlik aslı ve fotokopisi, Su ve kanal katılım belgesi gereklidir.

Tarımsal sulama elektrik desteği ne demek?

Bunun için çiftçilerin Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) girmesi gerekiyor. 2021 yılı için çiftçinin harcadığı elektriğe verilen destek oranı yüzde 35. Yani abone tükettiği elektriğin yüzde 65’ini öderse, kalan tutarı da Tarım Bakanlığı ödüyor. 2022 yılında bu desteğin yüzde 25 seviyesinde olması bekleniyor.

Yeni su aboneliği kaç para?

Su abonelik ücreti, 2022 yılı için 196,5 TL olarak belirlenmiştir. Belediyelerden bu hizmeti almak isteyenler, ilgili birime gerekli olan ödemeyi yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Buradaki ücretin 2022 yılı için ne kadar olacağı ise henüz tam olarak belli değil.

Okunma: 376