TaoTronics kulaklik iyi mi

TaoTronics kulaklik iyi mi

Cankurtaranlar TaoTronics kulaklik iyi mi?

İçindekiler

TaoTronics kulaklık iyi mi?

anc özelliği gayet iyi çalışıyor. dış ortamdan gelen , sürekli olan sesleri kesmede başarılı. bataryası performansı müthiş diyebilirim . anc açıkken 20 saat civarı , kapalıyken 35-40 saat civarı müzik dinleyebiliyorsunuz. bataryayı 1 saatte tam şarj edebiliyorsunuz.

TaoTronics en iyi Bluetooth kulaklığı hangisi?

TaoTronics SoundSurge 85 ANC Bluetooth 5.0 Kulaklık En iyi bluetooth kulaklıklar için özel bir marka tercihiniz yoksa bu ürünü tercih edebilirsiniz. Aktif gürültü önleme özelliği ile dış sesleri engellemek konusunda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

TaoTronics Soundliberty ne malı?

Taotronics, 2007 yılında kurulan Sunvalley Group bünyesinde 2008 yılından itibaren üretilen Bluetooth kulaklık, Bluetooth hoparlör ve LED aydınlatma ürünleri markasıdır. Sunvalley Group; ABD, İngiltere, Japonya ve Almanya da dahil olmak üzere 7 ülkede ürünlerini satan Çinli elektronik kuruluşudur.

TaoTronics Türkiye distribütörü kim?

Sunvalley Group bünyesinde kaliteli, uygun fiyatlı elektronik ürünler sunan RAVPower, Taotronics ve VAVA markaları, Türkiye’de online satışlara başlıyor.

Taotronics Soundsurge 85 alınır mı?

basları zayıf, tiz karakteristiği yüksek olan bir kulaklık. anker q10 ses kalitesi ve bass doygunluğu olarak çok daha iyi. soundsurge 85 ortalama üstü ses kalitesine ve çok daha iyi bi ergonomiye sahip bu yüzden bilgisayar başında iş için vakit geçirilirken gürültü engelleme özelliği ile rahatça kullanılabilir.

Taotronics bluetooth kulaklık nasıl kullanılır?

Sağ Kulaklığa 1 defa tıklarsan = Ses açıyor. Sol Kulaklığa 1 defa tıklarsan = Ses kısıyor. Sağa ya da Sola 2 defa tıklarsan = Videoyu ya da müziği durduruyor / Eğer durmuş haldeyse başlatıyor. Sağa 3 defa = Sonraki Şarkı ya da Videoya geçiyor.

Taotronics suya dayanıklı mı?

Ipx8 su ve toz dayanıklılığı mevcut.

Taotronics 79 Pro olduğunu nasıl anlarız?

Kutunun üzerinde PRO yazmamaktadır. PRO versiyonunun kutusunda yazan üretici kodu Gümüş için 53-01000-331, Siyah için 53-01000-330’dur.

Taotronics nasıl açılır?

Sağ Kulaklığa 1 defa tıklarsan = Ses açıyor. Sol Kulaklığa 1 defa tıklarsan = Ses kısıyor. Sağa ya da Sola 2 defa tıklarsan = Videoyu ya da müziği durduruyor / Eğer durmuş haldeyse başlatıyor.

Taotronics 85 nasıl?

Ortalama bir performans bekliyorken, güzel de oldu doğrusu. Tasarımıyla çok albenili durmasa da, gürültü engelleme konusunda fazlasıyla iyi, müzik konusunda tatmin edici, pil performansıyla ideal ve fiyatıyla da cebinizi yakmayan bir kulaklık arıyorsanız, SoundSurge 85’i öneririz.

Taotronics nasil kullanilir?

Taotronics SoundLiberty 97 nasil kullanilir?

Cihazınızda Bluetooth işlevini açın ve yakındaki arama sonuçlarında “TAOTRONICS 5oundLiberty 97”yi bulun, simgesine dokunun. Bağlandıktan sonra, kulaklıklardaki LED göstergeler yavaşça mavi renkte yanıp sönecektir.

Okunma: 343